Захари Бахаров: "Националната лотария" ме зарежда


Захари Бахаров: "Националната лотария" ме зарежда

Захари Бахаров е роден в София на 12 август 1980 година. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” в класа на проф. Надежда Сейкова. Играе в множество постановки на Народния театър „Иван Вазов” като емблематичните „Дон Жуан”, „Хъшове” и други. Феновете му се радват и на постановката му “Спанак с картофи”, която играе в Сатиричния театър “Алеко Константинов”. Захари реализира и много успешни роли в киното. Актьорът има прекрасна половинка до себе си – Диана Алексиева, син на име Максим и съвсем скоро очаква да се роди второто му дете.

От миналата година е водещ на предаването "Национална лотария", което се излъчва всяка събота от 19:30 часa в ефира на Нова телевизия. В предаването, в рамките на 30 минути девет късметлии се борят за печалби на стойност минимум 160 000 лева.

Ето какво сподели Захари пред нашите колеги от Actualno.com

***

Какво е чувството да си водещ на предаването „Национална лотария“ и да правиш хората щастливи всяка седмица с толкова много награди?

Националната лотария е енергия, много различно преживяване. Много е емоционално, когато виждам радостта и вълнението на играчите всяка седмица в предаването.

Кой е участникът, който винаги ще помниш?

Във всяко предаване има много интересни участници, но спечелването на Мега Джокпота от 200 000 лв. от един обикновен пенсионер от Радомир е може би най-силният момент за мен от началото на играта. От една страна човекът беше адски спокоен докато играеше, имаше си стратегия и спечели. От друга си мисля, че не осъзнаваше точно какво му се случва и не асимилираше колко много пари са това. Преживяването е страхотно. Пожелавам си да има още много такива.

Като водещ на „Национална лотария” смяташ ли, че си късметлия? Вярваш ли в късмета?

Определям се като един щастлив човек, което няма как да бъде без късмет.

Какво би направил ти със 100 000 лева?

Бих ги вложил в образованието на децата си, бих пътувал.

След като вече Национална лотария раздадe награди за над 5 мил. лева, смяташ ли, че парите стоят в основата на човешкото щастие?

Парите могат да помогнат да направиш живота си такъв какъвто го искаш, но сами по себе си не могат да донесат щастие.

Коя роля смяташ, че ти отива повече - да си лошото момче или на доброто, което раздава пари?

Мога да кажа само, че двете роли са тотално противоположни. Да съм водещ на предаването “Национална Лотария” е много различно. Тази роля ме кара да бъдa много емоционален и спонтанен. Смятам, че това ме допълва.

Какви са мечтите ти?

Имам цели, които искам да осъществя.

Успяваш ли да отделиш време за семейството си и лично за теб при толкова ангажименти?

След като се роди Макс животът ми се промени напълно. Това ми даде чисто нов смисъл на всичко, което правя. Отказвам работа постоянно и въпреки това, винаги ще изскочи нещо, което ще промени собствените ми планове. Чакам с нетърпение да порасне и да можем да караме ски и сърф заедно.

Какво ново предстои?

На 14,15 април е премиерата на “Арт”,пиеса от Ясмина Реза ,която ще играем в Сатиричния театър заедно с Юлиян Вергов и Владо Карамазов. Продуцирана е от "Три Беарс ентертайнмент".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама