Запалиха магазин на дизайнерката Мегз (снимки + видео)


Запалиха магазин на дизайнерката Мегз (снимки + видео)
Снимка: Facebook

Магазин на популярната българска дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз бе подпален в нощта срещу петък. За това съобщи самата тя, публикувайки кадър на бутика след палежа.

Все още не е ясно на каква стойност точно са нанесените щети. Оказва се, че това не е и първият случай, в който същият бутик става жертва на нападение. Преди две години витрините на помещението били изпочупени. 

Концепцията на дизайнерката за нейната линия винаги е била, че желае да създаде бутикови дрехи, но на достъпни цени, за да могат да достигнат до повече хора. Нейните модели се радват на популярност и в родния шоубизнес, въпреки че не са от най-висок клас.

"Нямам конфликт с никого, нямам представа защо са го запалили. Полицията има версии за ревнив мъж или жена, но нямам идея дали е така. Щетите са в предната част на магазина и са на около 20 000 лв.", сподели Каканашева в ефира на Нова телевизия.

Преди няколко години Миглена доби популярност в риалити формата "Къртицата", след което се хвърли в модата и създаде собствена марка. Клюките свързват известната дама със сина на политика Ахмет Доган.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама