Започна делото срещу мъжа на Риана - A$AP Rocky


Започна делото срещу мъжа на Риана - A$AP Rocky
Снимка: Getty

Американски съд даде ход на дело срещу рапъра A$AP Rocky, партньор на Риана и баща на двете ѝ деца. Той ще бъде съден в Лос Анжделис по две обвинения за нападение с полуавтоматично оръжие.

Роки, чието рождено име е Раким Мейърс, е обвинен, че е насочил пистолет към друг хип-хоп певец - Теръл Ефрон, по време на свада, а след това стрелял два пъти при втори сблъсък. И двата инцидента са от 6 ноември 2021 г.

Вижте още: Робърт Патисън и Суки Уотърхаус очакват първото си дете (ВИДЕО)

Според прокурорите Ефрон е имал малки наранявания.

Роки е арестуван във връзка с пререканието пет месеца по-късно, през април 2022 г., когато пристига на летището в Лос Анджелис с полет от Барбадос. Повдигнато му е обвинение през август същата година. Съдия в Лос Анджелис постанови сега, че прокурорите разполагат с достатъчно доказателства, за да пристъпят към съдебен процес по двете обвинения в нападение, включително, че Роки е използвал лично огнестрелно оръжие по време на въпросните инциденти.

Роденият в Харлем музикант, който остава на свобода под гаранция, не се е признал за виновен по делото. Адвокатът му Джо Такопина каза в съда, че прокурорите не са представили достатъчно доказателства за стрелба и разчитат на различни видеозаписи от охранителни камери и свидетелски показания, които не са убедителни. Защитата също така поставя под въпрос достоверността на показанията на Ефрон, че според него лявата му ръка е била одраскана по време на стрелбата.

Ефрон, който се е изявявал под сценичния псевдоним Ейсап Рели в хип-хоп колектив, в който някога са участвали и двамата с Роки, също така е подал граждански иск срещу бившия си колега.

Първият и вторият студиен албум на Ейсап Роки - Long.Live.A$AP и Long.Last.A$AP, дебютират под номер 1 в класацията на Billboard 200 съответно през 2013 г. и 2015 г. Третият му албум - Testing, издаден през 2018 г., достигна пето място.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама