Запознайте се с новата приятелка на Брад Пит (СНИМКИ)


Запознайте се с новата приятелка на Брад Пит (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Брад Пит има нова жена в живота си. 58-годишният секссимвол има връзка с шведската певица Лике Ли, твърди в. "Сън".

35-годишната изпълнителка всъщност живее на няколко минути с кола от имението на актьора в Лос Фелиз, Лос Анджелис.

Двамата са заедно от миналото лято, но са успели да запазят романса си в тайна.

"До момента връзката на Брад и Лике не беше разкрита, тъй като двамата са съседи, което е много удобно и за двамата. За него е супер, че жената, която харесва, живее толкова близо до него", каза източник пред изданието.

Певицата, която преди време се пошегува, че трябва да отиде на терапия заради романтизма си, миналата седмица е била забелязана да вечеря с Брад в холивудския ресторант "Mother Wolf".

Лике Ли е родена на 18 март 1986 в шведския град Юстад. Майка ѝ е фотографка, а баща ѝ е член на пънк-реге бандата Dag Vag. Семейството ѝ се премества в Стокхолм, когато е малка. Когато е на 6 години, те се преселват в Португалия, където живеят 5 години. Пребивавали са също в Мароко, Непал и Индия. Когато навършва 19, Лике заминава за Ню Йорк, за да преследва мечтата си. Стилът ѝ е смесица между инди поп, поп и електронна музика.

През 2008 издава първия си албум, "Youth Novels", последван от "Wounded Rhymes" (2011), "I Never Learn" (2014) и "So Sad So Sexy" (2018).

На 12 февруари 2016 се ражда синът ѝ Дион, чийто баща е музикантът Джеф Баскър. Три седмици след неговата поява на бял свят майка ѝ умира, което я съкрушава. Казва, че последният ѝ студиен албум е вдъхновен от този труден период.

Припомняме, че Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха преди малко повече от 5 години. Двамата все още водят съдебни битки заради децата им. 46-годишната актриса настоява за еднолично попечителство над Пакс (17), Захара (16), Шайло (15), Нокс и Вивиан (12). Най-голямото им дете, Мадокс, вече е на 19 години и е пълнолетен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама