Защо Кейт Мидълтън и принц Уилям никога не се държат за ръце


Защо Кейт Мидълтън и принц Уилям никога не се държат за ръце
Снимка: Getty Images/Guliver

Кейт Мидълтън и принц Уилям очевидно са лудо влюбени един в друг, но експерти са забелязали, че двамата рядко се държат за ръце на публични места и има изненадваща причина за това. 

Робин Кермод, експерт по езика на тялото и основател на компанията Zone2.co.uk, обясни, че Кейт и Уилям, които се ожениха през 2011, взимат пример от Кралицата.

"Кралицата рядко се държи за ръце със съпруга си пред обществото и това явно се е превърнало в неписано правило за другите членове на кралското семейство", каза Робин пред "Дейли мейл".

Очевидно е, че Уилям и Кейт са емоционално близки, но въпреки това не изпитват нуждата да доказват любовта си - по конректно, когато са на официални събития. Те са възприемани като силна, независима двойка, която обаче не изпитва нуждата да "показва" своята любов пред света."

Кермод вярва, че когато публичните фигури се държат за ръце на официални събития, това често е умишлен акт, с който искат да кажат: "Ние сме още сме двойка въпреки всичко".

"Виждали сме този жест от политици и звезди, които са имали брачни проблеми, те хващат ръката на партньора си в опит да докажат, че нещата са наред", обясни Робин.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама