Защо Мика Стоичкова крие гаджето си


Защо Мика Стоичкова крие гаджето си

От известно време Мика Стоичкова е лудо влюбена, но крие самоличността на приятеля си. Това е така, тъй като се притеснява, че публичността може да навреди на връзката им.

"Когато съм поела риска да бъда в общественото пространство, съм преценила добре негативите и позитивите от този социален статус. Това да си публична личност, съвсем не значи, че околните, близките ти, също трябва да стават обект на обществено внимание. Горчивият ми опит с подобна всеизвестност около личния ми живот разби и срина до основи предишната ми връзка, с тази няма да го позволя!

Така че, уважаеми журналисти, които си мислите, че давате достоверна информация всеки път на читателите си, не забравяйте, че статутът ви е на жълта медия, а не на разследваща. Аз лично ще разкрия самоличността на мъжа до мен, когато му дойде времето.

Ако бяхте предположили, че с моето момче скоро заживяваме заедно, ето тогава вече щях да ви похваля, че информацията, която давате – отговаря на истината!" - написа дъщерята на Христо Стоичков в блога си mikamarstyle.com.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама