Защо Серина не понася любимата на Гришо


Защо Серина не понася любимата на Гришо
Снимка: Getty Images/Guliver

Личи си взаимната неприязън, която изпитват една към друга Серина Уилямс и Мария Шарапова. Двете днес се изправят една срещу друга в титаничен полуфинален мач на "Уимбълдън". Това е най-голямото съперничество в женския тенис - вражда, която тече мощно както на корта, така и извън него.

33-годишната Уилямс е по-силна физически, със свиреп нрав и манталитет на шампион. Тя обаче не може да се сравнява с приятния медиен образ на Шарапова, който е комбинация от русата й сибирска красота и излъчване, което привлича редица спонсори. Това означава, че 28-годишната рускиня с лека ръка направи състояние от 125 милиона паунда, което дори се увеличава.

Да прибавим към всичко това, гаджето на Шарапова - Григор Димитров, който преди е бил възлюбен на Серина.

Задълбочената вражда между нея и Серина Уилямс стана очевидна, когато през 2013 г. американката даде интервю за списание Rolling Stone. По време на него тя говори по телефона със сестра си Винъс и се присмя на неназован съперник - ясно е, че това е Шарапова - който започва всяко интервю с "Толкова съм щастлива. Такава късметлийка съм".

Серена каза още, че е било "толкова отегчаващо", добавяйки: "Тя все още няма да бъде поканена на готините партита. И, виж, ако тя иска да бъде човекът с черното сърце, нека да бъде." Уилямс не очакваше нейните коментари да станат публични - и беше силно смутена, когато това се е случило. И така, кой е бил "човекът с черното сърце"? Стъпка напред и там стои българският тенисист Григор Димитров - понякога наричан "бебе Фед", защото напомня на феновете на тениса на великия Роджър Федерер.

Запознати твърдят, че той се е развивал близо до Серина в началото на 2012 г. Двамата се познават добре, защото имаха общ треньор - Патрик Муратоглу. След това Димитров изостави тогавашния си треньор, за да се подготвя при друг. По този начин заряза и Серина и започна да се среща с нейната млада съперничка Мария.

Уилямс бе опустошена. Няколко седмици след това, в едно интервю през юли 2012 г. тя мрачно сподели: "Отказах се от запознанства. Не ми върви. Аз съм много емоционален човек. Давам всичко от себе си. Правя и грешки - като всеки човек - но последната ми връзка просто бе повече опустошителна за мен. Просто не мога да премина през подобно нещо още веднъж. Беше много тежко".

Отношенията между двете жени стават по-лоши. Прочетете как се развиват нещата между тях ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама