Златка и Благо най-после показаха лицето на сина си (СНИМКИ)


Златка и Благо най-после показаха лицето на сина си (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Златка Райкова и Благой Георгиев станаха родители на 30 септември 2019, но до момента криеха лицето на сина си Благой. Звездното семейство най-после реши да покаже как изглежда малкият и то на неговото кръщене. През уикенда малкият официално стана християнче, за което лично се похвали майка му. Тя сподели кадри от празника в Instagram.

"Честито да ни е християнчето Благой. С тати и бате и кака много го обичаме", написа звездата към клипче, на което е в компанията на Благо, сина им и децата на футболиста от връзката му с гимнастичката Христина Витанова.

Вижте тази публикация в Instagram.

👼🏼

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova) на

Златка качи много снимки от специалното събитие, на които Благо джуниър е облечен елегантно - в костюм и риза.

Преди дни моделката написа и мило послание в Instagram по случай първия рожден ден на сина ѝ:

"ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НА МОЯ СИН БЛАГОЙЧО ❤️. Точно на тази дата ти се роди по-съвършен от мечтите ми ❤️. Искам да си здрав, най-вече искам да си здрав .Да виждам усмивката ти всеки ден, така голяма и изпълваща душата ми. Мами, изживей безгрижно детството си и стани достоен човек ❤️. Аз ще съм до теб винаги неотлъчно и ще ти показвам всяка грешка и ще те хваля за всяко постижение ❤️Винаги ще бъда честна с теб, мами ❤️ Ти си най-голямата ми сила ❤️❤️❤️ ОБИЧАМ ТЕ ,МИЛИЧЪК❤️❤️❤️ МАЦИ, ОБИЧАМ ТЕ."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама