Златка Райкова най-после показа лицето на малкия си син (СНИМКИ)


Златка Райкова най-после показа лицето на малкия си син (СНИМКИ)
Снимка: zlatkaraykova/Instagram

Златка Райкова, която упорито криеше визията на втория си син, който носи името на настоящия ѝ съпруг Карен, най-накрая показа лицето на бебето. В продължение на 7 месеца плеймейтката слагаше емотикони върху снимките, които споделяше с бебето си най-вероятно, за да го пази от лоши очи и уроки. Според други причината затова е била категоричната забрана на бащата синът му да бъде показван в социалните мрежи.

Вижте още: Daddy Yankee се оттегля от музиката заради религията (ВИДЕО)

В момента звездното семейство е в пълен състав на почивка в Тайланд заедно с първородния син на Златка от Благо Георгиев и малкия Карен.

Екзалтирана от екзотичната дестинация, на която се намира, плеймейтката, без да се усети, показа лицето на бебето си по време на стори, което снимаше.

Интересен факт е, че докато Златка Райкова упорито криеше лицето на малкия Карен, не само че често публикува снимки на първородния си син, ами 4-годишният Благой има собствена страница в Instagam, в която го следват 6000 души. В нея детето основно рекламира различни продукти, което го прави един от най-малките родни инфлуенсъри.

Вижте още: Музикален скандал: Сръбски медии обвиниха Преслава в кражба (ВИДЕО)

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама