Златка Райкова разкри дали иска деца


Златка Райкова разкри дали иска деца
Снимка: LOVE style

Златка Димитрова, която в понеделник получи сензационно предложение за брак от приятеля си, сподели, че вече е готова да стане майка. Това тя разкри в интервю за списание LOVE style.

Плеймейтката, която бе обявена за сензация в "Като две капки вода", разкрива и дали се е променила любовта й към нейния приятел Георги Валентинов, с когото са заедно вече пет години.

"Отдавна съм готова да стана майка. Смятам, че на моята възраст е нормално да имам подобни желания. Но сега с Георги сме много ангажирани. Той се развива като професионален спортист, аз имам много ангажименти с моята модна марка и на този етап не мислим за деца. Набрали сме инерция и искаме да използваме този момент. Но, разбира се, ще дойде времето, когато ще станем родители."

Дали обаче някога е имало проблем, че Златка е със 7 години по-голяма от своята половинка?

"Не, ние сме много различни и се балансираме – казва плеймейтката. Докато аз съм по-емоционалният човек в нашата връзка, той е по-спокойният. Това е и причината да сме толкова години заедно. Аз друг такъв човек като мен няма как да изтърпя. Георги винаги ми дава успокоението, от което имам нужда."

Златка говори и за връзката си с Павел, който сега е гадже на Преслава. "Да, с Павел живях две години, след което всеки си пое по пътя. Няма нищо вярно в слуховете, че ми е посягал. Никога не се е случвало. Няма как някой да ме бие. Това е абсурд!"

Незабравим момент @georgi.valentinov_official ❣️😘🤗

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама