Знаменитости с известни роднини


Знаменитости с известни роднини
Снимка: Getty Images

Когато звездни двойки започват връзка, това със сигурност влиза в заглавията на вестниците, но това, което феновете може би не осъзнават е, че някои звезди не просто се сдобиват със съпруг или съпруга - те се сдобиват и с известни тъстове! Оказва се, че доста знаменитости всъщност са свързани с известен брак, независимо дали става въпрос за свекър, свекърва или някой друг. Въпреки че тези знаменитости може и да не говорят често за известното си разширено семейство, това вероятно прави семейните събирания доста вълнуващи! Вижте кои знаменитости имат известни тъстове по-долу:

1. Крис Прат и Арнолд Шварценегер

Крис Прат се сдоби с известен тъст, когато се ожени за Катрин Шварценегер през 2019 г. Въпреки че може да е плашещо да имаш Терминатора, известен още като Арнолд Шварценегер, за свой тъст, те всъщност се разбират много добре. Арнолд казва, че е знаел, че Крис ще бъде добър зет, когато Крис го поканил във фитнеса при първата им среща. Когато тренирали заедно, Арнолд бил особено впечатлен от наклонената му преса и шеговито казал, че в този момент разбрал, че иска да му стане зет.

"Наистина съм щастлив, че той е толкова страхотен човек. Не само много талантлив човек и страхотен актьор, голяма звезда и всички тези неща, но и наистина добър човек и мил към дъщеря ми, което е най-важното нещо за мен", каза Арнолд в предаването "Джими Кимел на живо".

2. Емили Блънт и Стенли Тучи

Колегата на Емили Блънт от "Дяволът носи Прада" Стенли Тучи стана част от семейството, когато през 2012 г. имаше вразка със сестра ѝ Фелисити. Оттогава насам Емили има да каже само най-милите неща за своя зет, като наскоро сподели, че "обожава дълбоката радост и наслада", които той "намира в хората - никой не повече от сестра ми и неговите деца".

"Той е ренесансов човек, който знае как да стигне до сърцата на всички. И това е чрез адски добро прекарване на времето", казва тя пред сп. "People". "Той е страшно ярък, бързо се смее, обича да му се смеят, харизматичен, топъл и енергичен човек е".

3. Джош Бролин и Барбра Стрейзънд

За някои фенове може да е изненада, че Джош Бролин всъщност е роднина на Барбра Стрейзънд. Тя става негова мащеха, когато се омъжва за бащата на Джош - Джеймс, през 1998 г. Тя не само е част от семейството вече повече от две десетилетия, но и поема задълженията на баба за най-малките деца на Джош - Чапъл и Уестлин.

"Тя е в наше лице, звъни ни постоянно, пише ни постоянно... Подарихме ѝ гривна с надпис "баба" и тя се разплака. Тя е влюбена в това. Наистина, наистина е влюбена в това. Обичам я", каза Джош в предаването "Добро утро, Америка".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама