Звезда от "Войната на буквите" е бременна (СНИМКИ)


Звезда от "Войната на буквите" е бременна (СНИМКИ)
Снимка: Десислава Кулелиева, БНТ

Климентина Фърцова, която зрителите познават от сериалите "Вина" и "Войната на буквите", очаква първото си дете. 26-годишната актриса сама разкри щастливата новина, като сподели снимки в Instagram, на които с гордост показва наедрялото си коремче.

"Не знам за киното и театъра, но това обезателно ще е най-вълнуващата роля в живота ми", написа звездата към долните кадри.

От кого е бебето

Баща на детето на Климентина е музикантът и фотограф Огнян Спасов. Все още не се знае кога бебето ще се появи на бял свят, нито пола му.

Климентина Фърцова е една от най-красивите и талантливи млади актриси на театралната и кино сцена. Както преди време ни беше споделила в интервю: "Аз много добре знам, че съм красива, но за мен това не е толкова важно. Даже винаги ме е дразнело, че някой, като ме види, си казва „О, тя е красива!“ - чувствам се подценена в тази ситуация, защото знам, че притежавам и други качества и искам веднага да ги покажа. Иначе, да, когато ми кажат, че съм красива, това винаги ми харесва, разбира се – аз съм жена."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама