Звезди, които са добри готвачи


Звезди, които са добри готвачи

Отнема доста време, усилия и пари да сложите добре изглеждащи и вкусни ястия на масата всяка вечер и често, както е при звездите, някой го прави за тях. 

Вече знаем, че Крист Тайген и Гуинет Полтроу са добри кулинарки, но знаехте ли, че Ким Кардашиян също обича да готви? Ето и още звезди, които също обичат да се вихрят в кухнята.

1. Ким Кардашиян

Ким често организира за семейството си, както тя го нарича "Недели с храна за душата". Тогава тя обикновено приготвя големи, пържени ястия. 

2. Блейк Лайвли

Тя често споделя в социалните мрежи своите вкусни десерти, които приготвя на семейството си.

3. Фреди Принц Джуниър

Докато Сара Мишел Гелар е заета в снимките на сериала, който се основава на филма "Секс игри", нейният съпруг Фреди е зает да промотира новата си кулинарна книга "Back to the Kitchen". Актьорът е израснал с майка си в Ню Мексико и неговата книга показва как да използвате месните вкусове, за да приготвяте ежедневни ястия, както и такива за по-специални поводи.

4. Джулиан Хю

Актрисата може да се похвали с прекрасна фигура, която поддържа с редовни тренировки и здравословно хранене. Тя, както всички останали, обича от време на време да си угажда, като го прави с домашно приготвена пица.

5. Джесика Алба

Тя е не само добра актриса, бизнесдама, съпруга и майка. Тя е известна с това, че поддържа здравословен начин на живот, като сама приготвя ястия за семейството си.

6. Джъстин Тимбърлейк

Преди време певецът и актьор сподели в интервю за Джей Лено, че съпругата му Джесика Бийл обича да готви, а той да пече. От нея вечерята, а от него десерта - семеен баланс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама