Звезди откровено за отслабването след раждане


Звезди откровено за отслабването след раждане
Снимка: Instagram

Когато някоя звезда е бременна, тя веднага става център на внимание. От момента, когато сподели щастливата новина, медиите започват да я следват навсякъде.

Натискът върху нея се засилва още повече, след като роди и всички коментират фигурата й. Тъй като тя постоянно е под светлините на прожекторите, от нея се очаква бързо да върне предишното си тяло. Това, както знаят повечето мами, не винаги е лесно, дори да си звезда.

Ето какво споделиха някои популярни жени за постродилната битка с килограмите.

Кристи Тайген

Тя и съпругът й Джон Леджънд посрещнаха на бял свят своята дъщеричка Луна през 2016 година. Оттогава тя винаги е отровена за отглеждането на малката, а също така остро реагира на тези, която я критикуват в социалните мрежи. Тя обясни, че всяка звезда, която бързо свали качените килограми по време на бременността, не разчита само на себе си. Кристи обясни, че те наемат нутриоционисти, диетолози, треньори, които им помагат да отслабнат много по-бързо, отколкото някой, който не разполага с тях.

❤️❤️❤️ laguna!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jun 17, 2017 at 2:25pm PDT

Дженифър Лав Хюит

38-годишната актриса има две деца и не й е чужда битката с килограмите след раждане. След появата на първата й дъщеря, Дженифър призна, че има дни, когато се чувства непривлекателна, но иска дъщеря й да вижда майка си със самочувствие. Тя откровено каза, че нейното тяло не е същото, както преди раждането, но напълно го е приела.

"Все още имам много от своите дрехи за бременни и се чувствам добре в тях. Не всичко се върна, където исках, за да мога да облека предишните си дрехи и да се чувствам комфортно в тях."

☀️ #jenniferlovehewitt #jenniferlove #jlh

A post shared by Jennifer Love Hewitt (@jennifer.lovehewitt) on Jun 26, 2016 at 5:47am PDT

Хилари Дъф

Актрисата посрещна на бял свят сина си през 2012, като след това откровено сподели, че си иска предишното тяло, но знае, че това ще отнеме време. "На тялото му трябват 9 месеца, за да натрупа тези килограми и всичко е с определена цел. Винаги, когато започна да се замислям: "Какво се случи с тялото ми?, поглеждам към красивото си бебе и осъзнавам, че никога не съм била по-благодарна за тялото, което имам", каза звездата.

Пинк

Пинк призна, че е била по-впечатлена от това, че има бебе, отколкото да се фокусира върху отслабването. Певицата се завърна във фитнеса 8 седмици след появата на дъщеря си Уилоу, но сподели, че не е било лесно. На нея са й направили секцио по спешност, заради което първоначално не е можела дори да направи клек.

"Наистина се страхувaх, тъй като почти през целия си живот съм имала плочки на корема." Тя признава, че дава най-доброто, което може в момента.

6 седмици след раждането на сина си изпълнителката поста снимка в Instagram, на която показва, че все още не е започнала да отслабва. Тя написа окуражаващо: "Ето ме. Аз съм нормална!", с което да подкрепи всички жени, които са в същата ситуация.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама