Звезди споделят откровено за разводите си


Звезди споделят откровено за разводите си
Снимка: Getty Images / Guliver

Разводът не е приятно нещо за нито един от двамата партньори. Но понякога, независимо колко ни боли, е много по-добре да сложим край на брака си, вместо да продължаваме да живеем нещастно 

Когато разделите се случват под светлините на прожекторите, е още по-трудно да сложиш край. Вижте какво откровено споделят някои звезди за разводите си.

Мери Джей Блайдж

"Точката на пречупване беше, когато не спирах да искам отново и отново уважение и да бъда уважавана", каза певицата за емоционалния си развод от бившия си съпруг Кенду Исакс по време на интервю в Good Morning America. "И сякаш изглеждаше, че бия умрял кон...просто не го получавах, затова ако не мога да получа уважение във връзката, тогава трябва да продължа и да спася себе си."

Хилари Дъф

"Мисля, че се справихме с него много осъзнато и с много любов, но бракът е свещен, бракът не е за всеки", разкри актриса за развода си с Майк Комри, с когото имат 4-годишен син, Лука. "Бракът е работа, бракът е наистина труден и всеки ме пита: "Ще се омъжиш ли отново?, а аз просто им отговарям: "Не знам".

Миранда Кер

Макар че 33-годишният модел се описва като "естествено позитивен човек", тя каза пред сп. Elle, Канада, че никога не е разбирала дълбочината на депресията, преди да се раздели с бившия си съпруг Орландо Блум. "Майка ми ми казваше "кикотещата Герт", тъй като постоянно се смеех, дори в съня си. Когато аз и Орландо се разделихме, всъщност потънах в много лоша депресия." Тя успяла да преодолее тези чувства и научила ценен урок. "Това, което открих, е, че всичко, от което имаш нужда, всички отговори са вътре в теб. Седнете със себе си, поемете няколко вдишвания и се доближете до духа си."

Гуен Стефани

"Всичко, което някога съм искала в живота си, е да имам бебета, да бъда омъжена, това, което имаха родителите ми", разкри певицата пред Harper's Bazaar относно развода си с Гавин Росдейл. "Разбира се, минаваш през "Защо аз?" и се самосъжаляваш. Но след това бях: "Не, това вече се случи на мен и направих нещо добро от това и това беше "Tragic Kingdom"."

Дженифър Лопес

Наричайки развода си с Марк Антъни "най-голямото разочарование в живота ми до момента", певицата каза пред People, че е било "опустошително и ужасно", но въпреки това й служи като урок. "в онзи момент малко изгубих пътя си, опитвайки се да имам успешен брак. Бях омъжена два пъти преди това и не исках това да бъде провал... Просто вложих цялото си сърце и душа в това и забравих малко коя съм като личност."

Рийз Уидърспун

Макар че актрисата е преживяла тежки моменти покрай развода си с Райън Филипе през 2006, тя сподели няколко ценни урока в интервю за сп. Elle през 2009. "Трябва да се вгледаш в себе си и да си зададеш следните въпрос: "Коя част от това трябва да притежавам? Коя част от това е моя отговорност?. И това е болезнената работа, през която трябва да преминете с надежда да получи истински житейски уроци от това."

Дрю Баримор

"Имаше едно наистина хубаво чувство на нещо много плавно и позитивно и напълно противоположно на това, което изпитвах вътре", каза актрисата за подкрепата, която е получила от близките си след скорошния й развод с Уил Копелман. "Всички бяха толкова готини, спокойни и добри за всичко, което ми помогна да превъзмогна собствените си страхове и демони за начинът, по който трябва да мина през нещата в живота."

Гуинет Полтроу

"Мисля, че беше много трудно за мен, че не можех да бъда омъжена за бащата на децата си до края на живота си", сподели актрисата за развода си с Крис Мартин. "Беше много голямо предизвикателство за мен по отношение на това, че трябваше да направя преоценка на това, което беше казано, идеите, които имах за такъв тип провал."

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама