Звезди срещу коронавируса: Пеят от домовете си (ВИДЕО)

  • Звезди срещу коронавируса: Пеят от домовете си (ВИДЕО)
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 19.03.2020 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

На фона на всеобщата световна карантина, много звезди публикуваха в социалните мрежи своите начини за справяне с изолацията, като това най-често са техни музикални изпълнения, съобщава "Би Би Си".

Актрисата от "Жената-чудо" Гал Гадот публикува в Instagram на шестия ден от самоналожената си карантина своя интерпретация на "Imagine" на Джон Ленън. Към нея се присъединиха колежките й Натали Портман ("Тор") и Марк Ръфало ("Хълк"), както и повече от 20 други звезди в конферентно изпълнение на вечния хит. Сред тях бяха и Уил Феръл, Ейми Адамс, Кристен Уиг, Сия и Кара Делевин.

Гадот заяви, че е избрала песента заради нейното "мощно и ясно" послание за единство, "нужно по време на пандемията от коронавирус".

Актрисата сподели, че е била вдъхновена от клип на италианец, който свирил песента на тромпет на балкона си пред свои съседи.

Тя написа в Instagram: "Колкото по-рано всички останем вкъщи и се предпазим от зараза с този вирус, толкова по-скоро можем да се върнем към живота си, без да губим други животи".

Наскоро Гадот завърши снимките на "Жената-чудо 1984", който трябва да излезе на 5 юни, но може да бъде отложен поради епидемията.

Междувременно Боно от U2 пусна нова песен, също вдъхновена от видеоклипове на италиански граждани, които пеят от балконите си, докато страната е под карантина.

Той публикува парчето, наречено "Let Your Love Be Known", в профила си в Instagram с надпис: "За италианците, които го вдъхновиха… за ирландците… за ВСЕКИ, който на денят на Свети Патрик е затворен, но пее".

Те не са единствените звезди, които използват социалните медии, за да се свържат с феновете и да им предложат някои импровизирани забавления.

Майли Сайръс стартира нощно шоу в чат в Instagram, наречено "Bright Minded", заснето от лаптопа ѝ. При последното му излъчване към нея се присъедини и комедийната актриса Ейми Шумър, която разказа за фалшивите здравословни съвети, които циркулират в социалните медии, и защо е важно всички да разчупят ежедневната си рутина. "Дори само 5 минути новини ще ви изплашат", каза тя.

Крис Мартин и Джон Леджънт също изнесоха концерти от дома си под мотото "Заедно у дома" - инициатива на Световната здравна организация и "Global Citizen", за да помогнат за общуването между хората в периода на социална изолация.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.