Звездите, които още живеят с майките си


Звездите, които още живеят с майките си

Обикновено първата работа на известните е да си купят голяма къща с припечелените милиони. Това обаче не пречи на някои от тях да продължават да живеят с родителите си. Например Дженифър Лоурънс споделя, че все още дели апартамент с майка си и баща си и това ѝ харесва. Вижте кои са останалите звезди, които се намират под редовен родителски контрол, въпреки че отдавна са навършили пълнолетие.

Ким Кардашиян

Въпреки че тя постоянно купува имоти и се мести, има едно място, от което никога не се е изнасяла – къщата на мама. Последното огромно имение, което с Кание Уест ремонтираха из основи, също не успя да задържи вниманието на Ким. По-голяма част от времето тя прекарва именно с майка си, въпреки че сестрите ѝ отдавна живеят самостоятелно.

Брадли Купър

Чаровният актьор винаги е бил изключително близък със семейството си. След като през 2011 година баща му почина и майка му остана вдовица, той я взе под крилото си. Сега двамата спят в съседни стаи в огромната къща на актьора. Самият той споделя, че ако майка му не беше толкова готин човек, това съжителство надали щеше да просъществува дълго.

Тейлър Лаутнър

По всичко личи, че на звездата от „Здрач” не му харесва холивудския начин на живот. Той в нито един момент от кариерата си не се е изнасял от „родителското гнездо”, която се намира в покрайнините на Лос Анджелис. Самият актьор неотдавна споделя в свое интервю, че „е страхотно да има възможност да помага на своите близки”.

Деми Ловато

След като бе диагностицирана с биполярно разстройство, Деми Ловато предпочете да остане под покрива на родителите си, за да е максимално спокойна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама