Звездите, които са сключили брак със свои фенове


Звездите, които са сключили брак със свои фенове
Снимка: Getty Images/ Guliver

Свикнали сме на браковете между знаменитости. Виктория и Дейвид Бекъм, Бионсе и Джей Зи… Примерите са стотици, а клюките в светските хроники за тези звездни двойки никога не стихват. Може и да не ви се вярва, обаче съществуват и известни личности, чиито настоящи половинки са “нормални” хора, които дори не са подозирали, че ще създадат семейства със своите любими звезди.

Ан Хатауей

Актрисата с чаровна усмивка е една от многото известни красавици, омъжили се за свой верен фен. Адам Шулман е дизайнер на бижута, актьор, продуцент, съпруг на Ан от няколко години, а вече и горд татко на сина им. Двамата са запознати от общи приятели, като по време на срещата им Адам с притеснение ѝ признава, че е неин почитател още от самото начало на кариерата ѝ.

Патрик Демпси

Актьорът мина под венчилото с жената, грижеща се за хубавия вид на косата му. През 90-те години Джилиан Финк работи като фризьорка и направо не може да повярва на късмета си, когато час при нея си записва Демпси. Двамата се женят през 1999 година, като днес те са един от примерите за успешен брак в шоубизнеса.

Никълъс Кейдж

Любимият актьор на милиони жени по цял свят има два неуспешни брака със свои колежки, преди да срещне истинската любов. Алис Ким пленява сърцето на Никълъс Кейдж още при първата им случайна среща в известен ресторант, където красавицата от азиатски произход работи като сервитьорка. Двамата се вричат във вечна вярност през 2004 година, а по-късно се появяват и децата им.

Мат Деймън

Носителят на Оскар Мат Деймън се запознава със съпругата си Лучана, която е барман, на работното ѝ място. От тогава те са неразделни и могат да се похвалят с цели четири дъщери и нестихваща любов.

Джесика Алба

Помощник продуцентът Кеш Уорън харесал Джесика още във филма „Хъни“, в който тя демонстрира своите страхотни умения като танцьор. След години той я среща за първи път на живо по време на снимките на „Фантастичната четворка“. Кеш успява да запази самообладание и с много настоятелност си проправя път към сърцето на Джесика. Към днешна дата двамата имат две страхотни дъщерички.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама