Звездите, за които не знаехте, че са осиновени


Звездите, за които не знаехте, че са осиновени
Снимка: Getty / Guliver Images

Осиновяването на дете е едно от най-естествените и нормални неща. Редица знаменитости през годините решиха да поемат под крилото си дечица, които нямат родители. Интересен факт е, че точно някои от звездите също са минали по този път и са били осиновени. Ето кои са те.

Кристин Дейвис

Когато звездата от „Сексът и градът“ е била съвсем малка, нейните родители се развеждат. Майка ѝ не успява да се справи с ролята на самотна майка и я оставя на грижите на нейната баба. Няколко месеца по-късно се запознава с Кийт Дейвис, който настоява детенцето да живее с тях и така осиновява Кристин.

Никол Ричи

Никол Ричи е родена в Бъркли, Калифорния и е с афро-мексикански произход. Биологичният й баща е музикант, който за кратко свири с Лайонел Ричи, а майка й е личен асистент на леля й. Когато е едва на 3 години родителите й се съгласяват да я оставят на грижите на Лайонел и съпругата му Бренда, защото не можели да я издържат финансово. Когато Никол става на 9, те официално я осиновяват.

Джейми Фокс

Актьорът-музикант и носител на "Оскар“ Джейми Фокс е само на седем месеца, когато фициално е осиновен от своите баба и дядо по майчина личния - Марк и Естер Тали. Естер Тали има дълбоко въздействие върху малкия Джейми и в интервюта той е споделял, че тя е неговото вдъхновение.

Стив Джобс

Вече покойният основател на империята Apple е роден в Сан Франциско през 1955. Осиновяват го Пол и Клара Джобс, които работят като механик и счетоводителка и той отраства в Лос Алто, Калифорния. По-късно през живота си Джобс се рови из семейната си история и открива, че биологичните му родители са били в гимназията, когато той се ражда, но се женят по-късно през годините и имат дъщеря Мона, с която се твърди, че Стив има близка връзка.

Кели Роуланд

Макар информацията никога да не е била потвърждавана, „обществена тайна“ е, че семейството на Бионсе са осиновили Кели Роуланд преди доста години.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама