Звездните сватби на 2016


Звездните сватби на 2016

Тази година много родни и чужди звезди минаха под венчилото и казаха заветното "Да" на половинките си. Предлагаме ви да видите кои популярни личности сключиха брак през 2016. 

Актьорът Къванч Татлъту се ожени в Париж за дизайнерката Башак Дизер след 2-годишна връзка. Те подписаха в турското посолство във френската столица, а на празненството са присъствали едва 50 човека.

 

Звездата от "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория каза "Да" на медийния шеф Хосе Антонио Бастон в края на май в Мексико. Тя беше облечена в дизайнерска рокля, дело на една от най-добрите й приятели Виктория Бекъм.

 

Плувецът Майкъл Фелпс, който е носител на 23 олимпийски титли, се ожени за приятелката си Никол Джонсън на тайна церемония през юни в хотелски комплекс в Аризона.

 

Певицата Сиара се врече във вечна вярност на футболистa Ръсел Уилсън през юли в замъка Пекфортън във Великобритания, който датира от 19-ти век.

 

Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова се омъжи за своя дългогодишен приятел Михаил Мирчев на 16 юли в София.

 

Дъщерята на Христо Стоичков - Мика, сключи граждански брак с приятеля си Айкут на 22 юли в Маями. Сватбата беше в много тесен семеен кръг. Мика роди своето първо дете в края на септември. Малката се казва Миа. 

 

През август вокалистът на група D2, Деян Каменов или Дидо, взе за жена Юлия Кулиш. Двамата сключиха брак Стария град в Созопол.

 

И другата дъщеря на Христо Стоичков, Христина, се омъжи тази година. Тя мина под венчилото на 27 август и каза "Да" на бившия хърватски тенисист Лука Белич.

 

Поп певеца Миро най-после се раздели с ергенството и се врече във вечна вярност на приятелката си Елица в края на август в Гърция.

 

Известната диетоложката Енджи Касабие се омъжи за Мистър Ливан 2014 Рабих ел Зейн на пищна церемония в египетската столица Кайро в края на септември.

 

Актьорът Шая Лебьоф сключи брак с актрисата Миа Гот в Лас Вегас в началото на октомври на церемония, вдъхновена от Елвис Пресли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама