17 напълно безполезни продукта за красота


17 напълно безполезни продукта за красота

Жените сме готови на почти всичко, за да бъдем красиви. Но тези изобретения определено ни се струват прекалено странни, а на вас?

1. Подложки против "камилско копито”

Незаменими за случаите, в които не искате хората да разберат, че имате вулва. Очевидно ги използва и самата Ким Кардашиян, според рекламата в сайта. Впрочем, фирмата продава и други интересни неща, като силиконови лепенки за зърна (за случаите, в които не искате хората да разберат, че имате зърна).

2. От същата марка – боя за пубис

Когато искате цветът на пубисното ви окосмяване да съвпада с този на косата, да прикриете белите косми или просто за забавление. Безопасна за употреба "там долу” и с трайност 4-5 седмици. Не разбираме обаче защо само на кутията с лилавото пише "секси". Кой, за бога, е решил, че пубисът е по-секси, когато е лилав?

3. Фитнес уред за лице

Японците много ги бива в измислянето на неща, които дори не биха ни хрумнали. Защо да тренираме само тялото, след като можем да го правим и с лицето? Просто пъхнете в устата това... нещо и правете указаните движения. Така ще си гарантирате стегнато лице с тонизирана мускулатура и без бръчки. Като се замисли човек, японките имат гладки лица до дълбока старост, така че може и да си заслужава.

4. Маска за лице с 24-каратово злато

За случаите, в които искате да изглеждате като тракийски цар. Ако не знаете, златото овлажнява и стяга кожата, стимулира производството на колаген, възвръща нейната еластичност и й придава младежки вид. Освен това маската (която е „златна” и като цена) съдържа един куп други полезни вещества – кофеин, хиалуронова киселина, глицерин и – охо! – перидот – зелен полускъпоценен камък, богат на магнезий. Съвсем като за тракийски цар, казахме ви.

5. Още една златна маска

Ако предишната маска ви идва прекалено скъпа, ето и един напълно достъпен вариант. За лице, за под очите, каквото ви душа поиска, и то за жълти (златни) стотинки. И е с истинско злато, разбира се, нима някой се съмнява?

6. Памучните маски за лице

Маските за лице, които представляват напоено с активни вещества парче са особено популярни в момента. Но те всъщност са много добри и ефикасни, така че реално мястото им не е тук.

7. Този напълно благочестив козметичен комплект

Изглеждай добре за Исус! Крем за тяло с аромат на лилия, балсам за устни с аромат на ванилия, огледалце и статуйка на Исус. Какво повече му трябва на човек? За съжаление вече не е в наличност , вероятно в резултат на Божия гняв . Въпреки това, все още можете да го добавите в списъка с желания в Amazon и да се надявате на чудотворното му завръщане.

8. Розова боя за гениталии

Омръзна ли ви сексуалните ви партньори да пищят с отвращение при вида на кафявите ви срамни устни? Не? А би трябвало! Започнете веднага да харчите пари, за да мажете розови химически багрила навсякъде по гениталиите си! Очевидно има хора, които го правят, съдейки по отзивите в сайта.

9. Избелващ серум за анус

Но за какво ви е розова вулва, ако не се съчетава добре с цвета на ануса? Добрата новина е, че хората са го измислили – серум (играта на думи е случайна) за избелване на анус. Дишайте спокойно.

10. Спрей с минерална вода

Буквално вода в пулверизатор, за случаите, в които не ви се занимава да пиете. Просто оставете кожата си да абсорбира водата. Отдайте се на осмозата и действайте като едноклетъчен микроб, какъвто сте.

11. Лопатка за изстъргване на козметика от бурканчето

Мразите да изхвърляте последните остатъци от козметика заедно с опаковката, но не искате да използвате просто някакъв плосък, дълъг предмет, за да оберете каквото е останало по дъното? Е, тогава тази специално създадена лопатка е точно за вас.

12. Щипка за изправяне на нос

Отново японците с техните невероятни изобретения. Този път – за нос. Тази симпатична щипка хем изправя гърбицата на носа ви, хем ви пречи да дишате, две в едно. Сдобийте се с чудесен прав нос само срещу 10-15 минути носене на ден (освен ако не умрете от задушаване, докато се опитвате).

13. Тази маска за сън

Не е оригинална като концепция, нито кой знае колко смешна, като изключим факта, че с нея ще приличате на муха.

14. Колан за стягане на лицето

Този продукт е... точно така, японски. Идеята му е да прибира и стяга увисналото лице, докато спите и по този начин да се бори с последиците от гравитацията. Така вместо с увиснало лице, ще се сдобиете с едно по-привлекателно увиснало лице.

15. Крем с овча плацента

Защо да се похабяват чудесните овчи вътрешности, след като можете да ги втриете в лицето си? Този крем хидратира и подхранва кожата, има анти-ейдж действие и ухае на роза (слава богу, не на плацента).

16. Цветен крем за бръснене

Това е крем за бръснене като всеки друг, с тази разлика, че се предлага в различни цветове. Той обещава да озари и оцвети сутрините ви и да превърне скучното ви сутрешното бръснене във вълнуващото преживяване, което заслужавате (уау!). Освен това, има „ободряващ и успокояващо мъжествен” аромат, така че да се забавлявате, докато се бръснете, без да се притеснявате за своята мъжественост.

17. Уред за напомпване на устните

Защо да се задоволявате с тънки устни, когато можете да имате огромни, натъртени и подути устни? С този уред ще се сдобиете веднага с такива. Не обръщайте внимание на болката и на странните погледи на околните.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама