3 свежи идеи за прически с ниска опашка


3 свежи идеи за прически с ниска опашка

Много момичета погрешно си мислят, че ниската опашка е „запазена“ прическа само за дните, когато чистим вкъщи, излежаваме се на дивана или просто ни мързи да правим каквото и да било с косата си. Истината е, че точно ниските опашки са топ тенденция за сезон пролет/лято 2016, а днес ще ви дадем и няколко свежи идеи, които може да пробвате набързо вкъщи!

Пригладена и на една страна

Небрежните опашки са тенденция, която много от звездите използват както в ежедневието си, така и за специални поводи. За да изглежда още по-естествена, след като хванеш косата си на опашка, вместо с ластик я завържи с кичур от естествената ти коса.

С обемна горна част

Тази прическа стои изключително секси и можете да заложите на нея, ако излизате вечер. Ретро топираната горна част придава загадъчен вид на цялата визия. Първо напръскайте косата със спрей за обем и я изсушете със сешоар. Вземете горната част на косата и я топирайте – така ще постигнете обема, който придава драматичен вид на прическата. След това внимателно вържете косата максимално близо до тила.

Комбинирана с аксесоари

Аксесоарите са онази щипка свежест, която може да промени цялата прическа, превръщайки я от ежедневна ниска опашка в истинско коафьорско произведение. При ниските опашки имате широко поле за изява, така че можете да избирате между оригинални шноли, панделки или цветни ленти за коса, с които да прихванете горната част на косата. Изборът е изцяло ваш!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама