4 актуални нюанса при червилата през 2020


4 актуални нюанса при червилата през 2020
Снимка: iStock/Guliver

Независимо кой месец или сезон е, винаги е подходящ момент за малко креативни идеи в грима. Ако се съди по отминалите Седмици на модата, модните гурута и знаменитостите, които се разходиха по червения килим през изминалите няколко месеца, идните пролетни и летни дни ще бъдат доста интересни, що се отнася до „облеклото“ на устните. И тъй като понякога новото червило е всичко, от което се нуждаете, за да се почувствате като нов човек, днес ви представяме няколко супер готини тренда.

Мокър ефект

Манията за леко бляскави, сякаш мокри, устни продължава да набира популярност. Тази визия работи за всякакви поводи. Дори не е нужно да се сдобивате с лепкав глос, достатъчно е да нанесете няколко слоя хидратиращ балсам за устни, за да получите нежния завършек.

Блясък и брокат

Ето една доста свежа тенденция за по-смелите дами, които не се плашат от лепкави устни. За тези, които не намират блясъка за достатъчно вълнуващ, брокатът е решението. Хайлайтърът отдавна намери своето място върху носовете, скулите и челата ни, така че е време да внесем малко искри и върху устните.

Винилови устни

Ако обичате гланц, но искате нещо по-драматично, няма нужда да казвате нищо повече! Тази година виниловите устни ще бъдат истински хит. Драматично допълнение към всеки външен вид, особено ако решите аутфита си в нещо семпло и бяло.

Омбре ефект

Омбре устните (т.е. видът, който случайно получавате, като пиете вода без сламка) лесно може да бъде пресъздаден умишлено. Тази тенденция може да бъде също толкова смела и цветна като всяко матово червило - просто поставете червилото в центъра на устните си и блендирайте отвътре навън.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама