4 бюти тенденции, на които да заложите на морето

  • 4 бюти тенденции, на които да заложите на морето
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 19.07.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Обичаме дългите юлски дни, уикендите навън и най-вече дългоочакваната почивка на морския бряг. Но е наистина трудно да мислим за грим, когато термометрите показват над 30 градуса, а морският бриз също работи срещу нас. За щастие, тези 4 тенденции са в идеален синхрон с морския климат и ще ви накарат да изглеждате повече от добре!

Неонова очна линия

Време е да престанем да живеем в страх, че в жегата очите ни ще станат като на миещи мечки. На морето заменете опушените сенки и черната очна линия за неонова такава. Нека останалата част от грима ви да е минимална, за да оставите очите си да блестят.

Бяла очна линия

Този продукт стои перфектно на всяка форма и цвят на окото, уголемявайки го оптически. Особено добре пасва върху кожа с летен загар, защото създава красив контраст.

Розови бузки

Защо да се борите с румените бузки, които се получават по това време на годината, когато можете просто да ги подобрите? Използвайте нежен нюанс розово-коралов руж и съчетайте с червилото си.

Оранжево червило

Поставете цвета с върховете на пръстите си. Това ще омекоти контурните линии и ще създаде лека сянка, така че да е по-малко смущаващо и да седи естествено.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.