4 бюти тенденции, на които да заложите на морето


4 бюти тенденции, на които да заложите на морето
Снимка: iStock/Guliver

Обичаме дългите юлски дни, уикендите навън и най-вече дългоочакваната почивка на морския бряг. Но е наистина трудно да мислим за грим, когато термометрите показват над 30 градуса, а морският бриз също работи срещу нас. За щастие, тези 4 тенденции са в идеален синхрон с морския климат и ще ви накарат да изглеждате повече от добре!

Неонова очна линия

Време е да престанем да живеем в страх, че в жегата очите ни ще станат като на миещи мечки. На морето заменете опушените сенки и черната очна линия за неонова такава. Нека останалата част от грима ви да е минимална, за да оставите очите си да блестят.

Бяла очна линия

Този продукт стои перфектно на всяка форма и цвят на окото, уголемявайки го оптически. Особено добре пасва върху кожа с летен загар, защото създава красив контраст.

Розови бузки

Защо да се борите с румените бузки, които се получават по това време на годината, когато можете просто да ги подобрите? Използвайте нежен нюанс розово-коралов руж и съчетайте с червилото си.

Оранжево червило

Поставете цвета с върховете на пръстите си. Това ще омекоти контурните линии и ще създаде лека сянка, така че да е по-малко смущаващо и да седи естествено.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама