4 начина за естествено избелване на зъбите


4 начина за естествено избелване на зъбите
Снимка: iStock/Guliver

Както е казал Том Уилсън: "Усмивката е щастие. Ще я откриете точно под носа си". Ние сме напълно съгласни с него. Някои обаче се притесняват да се усмихват широко, тъй като зъбите им не са бели като на холивудските звезди. И тъй като не всеки разполага със средства, за да ги избели при специалист, ще ви представим 4 естествени начина как може да направите това.

С активен въглен

Това е един от най-лесните и евтини начини да избелите зъбите си. Натрошете една таблетка активен въглен на прах и го посипете върху мократа си четка за зъби. Четкайте, както обикновено, след което изплакнете.

С мляко на прах

Млякото на прах ще ви помогне да избелите зъбите си и да ги поддържате здрави. Поставете малко паста върху четка за зъби, след което и мляко на прах. Четкайте, както обикновено, след което изплакнете.

С лимон и сода за хляб

Сложете малко сода за хляб върху четката си и няколко капки лимонов сок, за да получите блестящи зъби. Запомнете, че не трябва да използвате този избелващ метод повече от веднъж седмично.

Морска сол, лимонов сок и паста за зъби

Смесете половин чаена лъжичка морска сол с прясно изцеден лимонов сок и малко паста за зъби. Разбъркайте добре, нанесете върху зъбите си и оставете 1-2 минути да подейства, след което изплакнете добре.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама
Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама