4 свежи и лесни идеи за летен маникюр


4 свежи и лесни идеи за летен маникюр

Маникюрът за лятото трябва да бъде свеж, забавен и да носи настроение, точно като самия сезон. Вместо да давате луди пари, за да се сдобиете с готини декорации в близкия салон за красота, ви предлагаме да запретнете ръкави и да развихрите въображението си. Ние пък ще ви дадем бляскав старт с няколко свежи предложения.

Вкусен ягодов маникюр

Нанесете два слоя розов лак за нокти. С помощта на малка четчица нанесете зелен лак, започвайки от основата на нокътя. Опитайте се да постигнете ефекта на листенца, правейки малки триъгълници. С помощта на игла нанесете светли точици по розовата основа. Можете да използвате както бял, така и светло жълт лак, решението е изцяло ваше! Фиксирайте декорацията с безцветен топ лак.

Красив залез върху ноктите

Този маникюр може да ви отнеме малко повече време, но ви обещаваме, че си заслужава! Първо имате нужда от 4 цвята – оранжево, розово, синьо и черно, както и от гъбичка за нанасяне на фон дьо тен. Първо нанесете оранжева основа и изчакайте да изсъхне. Смесете върху неабсорбираща повърхност трите цвята, помагайки си с клечка за гъба за равномерното им преливане. Преди да натопите гъбичката и да нанесете върху ноктите, ви съветваме да намажете кожата покрай самия нокът с мазен крем, за да отстраните изцапаното по-лесно след края на лакирането. И така, нанесете върху ноктите, изчакайте да изсъхне и изчистете последствията по пръста. С тънка четчица и черен лак започнете да рисувате декорацията, която може да е изцяло по ваш избор.

С дъх на море

Моряшкият маникюр има безброй много вариации, но едно е сигурно – основните цветове са бяло, синьо и червено, така че трябва да се сдобиете с тях задължително. Почти винаги основата е бяла, така че нанасяйте смело. Моряшките ивици може да ги направите както сини, така и червени. Използвайте стикери за ленти, а ако се чувствате достатъчно уверени във възможностите си, рисувайте направо върху нокътя. Котвата се прави изключително лесно, така че просто следвайте стъпките.

Сладурски лимони

За този маникюр отново ще имате нужда от 3 лака – бял, светло жълт и по-ярко жълт. Направете полукръг в края на нокътната плочка с по-светлия нюанс жълт лак. С помощта на бяло и малка четчица направете детайлите по лимона. С по-тъмно жълто нарисувайте кората на лимона, точно в края на нокътя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама