4 съвета за грим от Гал Гадот а.к.а. Жената Чудо


4 съвета за грим от Гал Гадот а.к.а. Жената Чудо
Снимка: Getty Images/Guliver

Преди да се превърне в Жената Чудо, Гал Гадот е била модел, бивша Мис Израел, баскетболистка и войник в израелската армия. Доста интересна биография, нали? Освен, че се справя добре като супер герой, тя е смятана за една от най-красивите жени в Холивуд. Ето и няколко съвета по отношение на грима, които научихме от появите й на червения килим.

Добра основа

Винаги започвайте с хубав овлажнител и праймер, за да получите гладка основа, преди да нанесете фон дьо тен. Не прекалявайте с коригиращата пудра и сложете само там, където наистина имате нужда. 

Фокусирайте се върху веждите си

Все пак те са рамката на цялото ви лице. Вижте как арките на актрисата са пълни и подчертани, но не прекалено. Може да постигнете същия ефект с помощта на кафяв молив и малко гел (срешете косъмчетата нагоре и навън, за да си дойдат на мястото).

Върнете блясъка за устни

Матовите устни от известно време са супер модерни, но Гадот ни кара отново да заложим на гланцовете. Трик: Нанесете гланца само върху центъра на долната устна, за да изглежда по-плътна.

 

Не се плашете от по-тъмните червила

Макар че тези червила са по-претенциозни, не трябва да ги пренебрегвате. Просто остатъкът от грима ви трябва да бъде семпъл, за да може устните ви да бъдат акцентът.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама