4 тенденции при прическите през 2019


4 тенденции при прическите през 2019
Снимка: iStock/Guliver

Всички знаем кои са сигурните признаци, че трябва да отидем на фризьор – изтощени краища, безформена коса или просто сегашната ни прическа ни отегчава до краен предел. Ако откривате себе си в някое от тези определения, може би е време да почерпите вдъхновение от водещите тенденции при прическите за новата година.

Дълги етажи

Това е новата версия на "Рейчъл" – сещате се, емблематичната прическа от началото на века, посветена на Дженифър Анистън. Дългите етажи стоят доста по-меко, смесват се идеално с останалата част от косата и са идеален вариант за всички, които искат малка промяна, без нищо драматично.

Бретон "перде"

Независимо колко дълга коса имате, едно е сигурно – тя ще има нужда от нов бретон! Дългите етажи, средният боб, въобще всички дължини си "партнират" страхотно с бретона тип "перде", който има изразен характер

Оформящо пикси

Знаете, че Холи Бери наложи така популярното "пикси". Е, през 2019 година то ще е все така актуално, само че в малко осъвременен и по-женствен стил. Лек бретон и загадъчни краища "рамкират" лицето.

Обемен боб

Шикозна опция за дами с фина коса, тази прическа създава илюзията за страхотен обем. Просто попитайте вашия фризьор за леко оформяне на А-линия, дълбок бретон и небрежни вълни, за да създадете усещането за Пош спайс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама