4 "зимни” прически, подходящи за шапка


4 "зимни” прически, подходящи за шапка

Отрицателните температури навън са повод да заменим ефектните аксесоари с по-практични и топли такива. Често пъти обаче зимните шапки застават на пътя на стилната прическа и е истинско предизвикателство косата ни да изглежда добре в студените месеци. Ето защо днес сме ви приготвили няколко идеи за прически, които изглеждат еднакво добре с и без шапка.

Небрежен страничен кок

Повече от ясно е, че елегантният пригладен кок няма никакъв шанс да оцелее под зимната ви шапка. За сметка на това, винаги можете да пробвате да го замените със страничния му "братовчед". Прическата е лесна за постигане и няма опасност, когато свалите шапката, косата ви да се е наелектризирала. След като разрешете гривата си, топирайте долната ѝ част, за да получите необходимия обем. Ако имате дълга коса, то тогава оформете небрежен кок с ластик или фуркети. Дамите с по-къси коси могат да се възползват от помощта на специална гъба за кок.

Ретро къдрици от 70-те

Плътният обем и ефирните букли в стила на 70-те години отиват изключително много на шапките с широка периферия, които са особено актуални през този сезон. Постигнете тази визия като използвате големи ролки или маша, а след това разрешете къдриците с четка, за да изглеждат по-небрежно. Нанесете лак за допълнителна фиксация и атакувайте студа със стил!

Закачливи плитки като на Пипи

Плитките са чудесен начин да запазите добрия вид на косата си, дори и под вълнена шапка! Топирайте съвсем леко в горната част, а след това разделете гривата на 2 равни части. Не започвайте да сплитате от корените, а от нивото на което ще бъде шапката, за да си гарантирате издръжлива прическа.

Семпла и изправена коса

Правата коса надали някога ще излезе от мода. Съчетава се лесно с всички видове шапки, като отива най-много на моделите с малка периферия или актуалните за сезона "жокейски" шапки. Освен това, винаги можете да я приберете на ниска конска опашка и пак да изглеждате невероятно стилно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама