5 идеи за небрежно прибрана коса


5 идеи за небрежно прибрана коса

През деня може да бъде доста досадно косата да пада пред лицето ти и постоянно да пречи. Ако ти е омръзнало непрестанно да се опитваш да я усмириш, ето 5 предложения за лесни прически, с които да я прибереш назад и да изглеждаш страхотно през целия ден.

1. Опашка тип 60-те


Вдигни горния слой на косата си и внимателно я тупирай. Пусни го и хвани цялата коса в опашка точно в средата на главата ти. Внимателно надигни горната част, за да придадеш повече обем на главата в тази област. Заглади неравенствата и хвани кичур от долната страна на опашката. Завърти го около нея, за да скриеш ластичката и прическата е готова.

2. Нисък кок


Сплети косата си на странична плитка тип рибена кост. След като си готова, раздърпай части от плитката, за да я направиш по-дебела и пухкава. Увий я във форма на кок и я закрепи с фиби, за да издържи през целия ден.

3. Опашка с увъртания


Това е страхотен начин да прибереш косата си в опашка, ако не разполагаш с ластик. Започни като тупираш косата за повече обем. Хвани голяма част от ляво и я усучи няколко пъти. Закрепи я с фибичка към средата на главата си. Направи същото и от другата страна и повтори всичко няколко пъти. Накрая закрепи всички кичури и напръскай с лак за коса.

4. Кок с две странични плитки


Преди да започнеш, напръскай лак за коса, за да имаш повече контрол при сплитането на плитките. Раздели косата си на две и започни да сплиташ плитки от двете страни на главата си, като започнеш от челото към гърба, като захващаш цялата коса до долу. Хвани и двете плитки с ластик в основата и ги раздърпай за по-небрежен вид. Накрая ги завърти в кок и го закрепи близко до главата с фиби.

5. Лента за коса

Друг лесен начин да прибереш косата и да я спреш от това да пада в очите ти, е като използваш лента за коса. Предлагаме ти четири варианта, които са супер лесни за постигане и изглеждат много нежно и женствено.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама