5 тенденции при прическите тази есен


5 тенденции при прическите тази есен
Снимка: Getty Images/Guliver

Ах, есен. Листата на дърветата падат красиво обагрени, а модните тенденции за новия сезон завладяват душите ни. Днес ще си говорим за новостите при прическите. Някои от тях вече загатнаха за себе си на червения килим и се налагат скорострелно, а други тепърва ще си проправят път към фризьорските салони.

Флорални акценти

Цветя през есента? Категорично да. Е, разбира се, свикнали сме да виждаме летните аксесоари от този тип под формата на диадеми, венчета или небрежни хавайски цветя, забодени над ухото. Флоралните аксесоари за есента ще приличат по-скоро на малки букетчета и ще изискват прибрана коса в сицилиански кок или ниска опашка.

Фънки боб

Модата на прическите боб и лоб беше в стихията си още преди няколко сезона, но тази есен ви гарантираме, че тази фризура ще е почти неразпознаваема. Дължината на боба остава непроменена, но структурата е доста променена – ситно или едро къдрава и рошава, сякаш току-що ставате от леглото. Край на прилежно изправените коси!

Ретро бретони

Модата на 20-те чука на вратата ни много настоятелно. Вълнистите ретро бретони бяха представени от няколко звезди на наградите ЕМИ в края на миналия месец. Очакваме да ги виждаме все по-често.

Кристални аксесоари

Сигурно помните "диско въшките", които бяха нашумял аксесоар за коса през 90-те години. Е, тази есен на мода се връщат именно те, само че видоизменени под формата на малки кристалчета.

Оформящи паднали кичури

Още една "изтупана от праха" тенденция с напълно нов живот. Падналите кичури, оформящи лицето, тази есен няма да бъдат никак тънки и деликатни, а плътни и чупливи като истинска рамка.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама