6 прически, които да пробвате през 2013


6 прически, които да пробвате през 2013

Искате ли да опитате нещо ново и различно? Нали знаете какво казват - когато жените искат да променят нещо, най-често отиват на фризьор – нова прическа, цвят... Ако сте по-плахи и се страхувате да експериментирате, опитайте временна промяна, като добавянето на нов аксесоар в ежедневието си. Ако сте смели, помислете за бретон. Ето и 6 тенденции при косите, които може да пробвате тази година.

Тънка плитка като лента за коса

Моделите на ревюто на Холи Фултън бяха с небрежно вдигната коса с тънка плитка, която минаваше през горната част на главата, точно както Ники Рийд се появи на червения килим на наградите Teen Choice. "Лентата за глава" се комбинира перфектно с прически тип кок, опашка или свободно падащи къдрици. Вие сами лесно може да си направите такава плитка, защото работите само с много малка част от косата. Използвайте фиба, чийто цвят е подобен на цвета на косата ви, за да закрепите края на плитката дискретно зад ухото.

Дълги бретони


Моделите на ревюто на Karen Walker направиха впечатление с дългите си бретони, които покриват очите. Въпреки че дължината на бретона е била леко преувеличена за по-голям ефект, XL версията на тази певица на наградите MTV EMAS доказва, че тази тенденция може да бъде носена. Ако вече имате бретон, тогава вие сте на половината път, просто го оставете да порасне още! Тъй като дължината на бретона е по-дълга от обикновено, нищо чудно да ви пречи да виждате добре, но пък модата изисква жертви.

Кожени аксесоари


Кожата ще е супер модерна и тази година и смело може да я използвате за цялостната си визия. Моделите на ревюто на Alexander Wang носеха кожена ивица по средата на главата. Хилари Дъф пък беше сплела кожени ленти в плитката си по време на представянето на романа си Devoted. Може също така да си купите готова кожена диадема или лента за коса.

Розови кичури


Кристина Агилера, Бритни Спиърс и Клоуи Грейс Морец експериментираха с такива кичури. Има много начини да си направите такава прическа, но ние ви съветваме да започнете с цветен спрей, за да тествате дали ви отива. Уверете се, че добре сте "изолирали" кичурите, които искате да боядисате, и ги напръскайте. Ако ви хареса резултатът, може да преминете и към боя.

Ниска опашка и страничен бретон


Тази семпла, но стилна прическа беше показана от Лорън Конрад на парти в Западен Холивуд и на модното шоу на Jenny Packham. Има ретро привкус, като може да се съчетае с тениска и дънки или елегантна рокля. Може опашката да е права или леко да накъдрите падащите кичури.

Къдрици на една страна


Тази прическа е изключително елегантна, женствена и с лек ретро привкус. Подходяща е за всякакъв тип дължина, като най-добър ефект ще се получи с по-дълга коса. Вижте как да си я направите тук!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама