70-годишна баба изумява с тялото си. Ето тайната ѝ


70-годишна баба изумява с тялото си. Ето тайната ѝ
Снимка: Instagram

Някои от нас прекарват целия си живот в търсене на формулата за перфектно тяло. 70-годишната Каролин Харц е изхвърлила от менюто си една единствена съставка, заради което изглежда невероятно добре за възрастта си. Тя не консумира бяла захар от 30 години и твърди, че така поддържа външния вид и здравето си.

Тази изумителна жена ще навърши 70 през юли, има 4 внуци, но определено ви е трудно да я наречете баба, гледайки снимките ѝ.

Според Каролин формулата за идеално тяло е проста - гледайте какво слагате в устата си и движете краката си. Тя никога не използва възрастта си като оправдание и дори наскоро се е записала на уроци по тенис.

Преди 30 години Харц напълно се отказала от всичко, което съдържа бяла рафинирана захар заради здравословни причини - имала диабет.

След година нейното тяло се възстановило и кръвната ѝ захар се нормализирала. Тя не искала да живее по този начин, тъй като се отказала от всички храни, които обича. Тогава открила начин да яде сладко без това да вреди на здравето й. Каролин станала предприемач и създала компания за изкуствени подсладители.

Супер бабата не разчита само на хранителен режим. Харц спи по 8 часа на ден, ходи много, медитира и спортува. Тя също така признава, че си е правила няколко малки пластични корекции. А такива спокойни старини се осигуряват кредит за пенсионери.

Като майка и човек, който е преживял много, Каролин винаги казва: "Животът не е лесен. Не всичко се случва, както искате, но това е нормално. Ако се изправите срещу предизвикателство или преживеете неуспех, станете. Опитайте отново. Защото често това е вселената, която ви насочва в друга посока. Силно вярвам, че когато една врата се затвори, друга се отваря. Не казвам, че винаги съм силна и се изправям. Аз също имам трудни моменти, но тайната е, че чашата е наполовина пълна. Станете и опитайте отново".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама