8 идеи за перфектен грим


8 идеи за перфектен грим
Снимка: iStock/Guliver

Хубавият грим може да направи чудеса с вас и да "трансформира" обикновената жена в холивудска звезда. Затова жени по цял свят прекарват толкова много време и пари, за да направят лицето си абсолютно безупречно. Но кои бюти трикове всъщност работят? Ето и  съвета, които ще ви помогнат да изглеждате добре и да се чувствате прекрасно.

1. Очна линия

Очната линия прави погледа съблазнителен и изразителен. Разбира се, черният цвят е класика, но не се страхувайте да експериментирате и с други нюанси.

2. Здрава блестяща кожа

Здрава блестяща кожа основно е на първо място в списъка с желания на всички жени. Всъщност, това е най-важният аспект на всяка визия. Може да използвате хайлайтър или друг продукт, с който може да постигнете желания резултат.

3. Деликатен руж

Когато е нанесен правилно ружът не само ще ви придаде здрав вид, но също така ще акцентира върху чертите ви. Внимавайте да не нанесете прекалено много. Усмихнете се пред огледалото, за да намерите ябълките на бузите си. Нанесете малко руж върху тези зони и сте готова да покорите света.

4. Червено червило

Психолозите казват, че повечето хора подсъзнателно свързват червения цвят с младостта и женската сексуална привлекателност. Не е изненадващо, че жените, които носят червено червило събират най-погледи от мъжете. Просто помнете: нюансът на червилото трябва да подчертава цялостната ви визия.

5. Леко блестящи сенки

Ярките сенки за очи са супер популярни този сезон. Това е супер за ревютата и червения килим, но определено не е визия, която да носите всеки ден. Всъщност, кафяво, прасковено и сиво са сенките, които са най-добрият избор за ежедневен грим.

6. Добре оформени вежди

Всички знаем, че дебелите вежди сега са голям хит. Въпреки това модните блогъри и модните списания не спират да повтарят, че големите или прекалено тъмни вежди не само не изглеждат естествено, но също така могат да направят лицето да изглежда мъжествено. Повечето хора смятат за атрактивна естествената визия. Затова може да оформите веждите си така, че да изглежда по-плътни, просто не ги правете да изглеждат сякаш са мустаци.

7. Опушени очи

Опушените очи са вечна класика, но могат да са трудни за постигане. Ако не сте внимателни, може да заприличате по-скоро на панда. Когато веднъж овладеете тази техника, ще имате перфектна вечерна визия и очите ви ще изглеждат прекрасно.

8 Бонбонено розово червило

Бонбонено розово червило е перфектно за този сезон. Още нещо важно - ако отивате на среща, избягвайте да носите гланц за устни или прекалено блестящо червило, тъй като повечето мъже не могат да понасят лепкавата му текстура.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама