8 неща, които дразнят жените през лятото


8 неща, които дразнят жените през лятото
Снимка: iStock/Guliver

Лятото е красив сезон и безспорно любим на много от нас, но и той си има недостатъци. Жените имат някои сериозни причини да недоволстват от жегите и яркото слънце.

За да ви докажем това, ви предлагаме да видите 8 типични проблема, които имат всички дами през лятото.

1. Лято и грим, който стои върху лицето безупречно цял ден, са несъвместими неща. Със сигурност ви се е случвало да се погледнете в огледалото на 30-градусова жега и да установите, че фон дьо тенът ви се е разтекъл, което важи и за сенките, спиралата...

2. Мечтаем за перфектен тен, но реалността е различна. Слънцето вече е толкова силно, че макар да използваме качествен слънцезащитен продукт, има голяма вероятност да изгорим и вместо със златист загар да се окажем червени като раци.

3. Изпечени на ръкав, очила, сандали...Определено не е приятно да имаме такива разлики върху тялото си, които могат да бъдат много смешни.

4. Трябва редовно да се епилираме. През по-студените месеци може да пропуснем да си епилираме краката, като прикрием това с чорапогащник или панталон, но през лятото трябва редовно да се грижим да имаме гладки крака.

5. Винаги има опасност да покажем повече плът, отколкото искаме. Невнимателно навеждане, недостатъчно стегнато бюстие... и в един момент интимните ни части лъсват публично.

6. Мокра коса. Жените с дълги коси ще ни разберат отлично. Ако не сте с къса прическа или не вържете косата си на опашка, със сигурност си гарантирате потен врат и влажна коса.

7. Мокри столове. Ако стоим по-дълго седнали в горещо време, със сигурност ще оставим мокър отпечатък върху стола.

8. Протъркване на бедрата. По-пищните дами знаят колко е неприятно да ти се търкат краката един в друг, когато е жега. Може да получим зачервяване, което минава след намазване с крем.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама