8 предимства на микроблейдинга, които са особено привлекателни


8 предимства на микроблейдинга, които са особено привлекателни
Снимка: iStock/Guliver

Микроблейдингът е най-горещата тенденция за красота, от която се възползват хиляди жени по света. Този безопасен начин за перманентен грим на веждите има десетки предимства, мотивиращи дамите не просто да мечтаят за перфектните вежди, а да ги имат.

С микроблейдинг можете да попълните естествените си вежди или изцяло да създадете нова форма. Ако вашите вежди не са достатъчно плътни, или прекалено изтънели от дългогодишното скубане, лесно и бързо може да поправите това с помощта на добър специалист.

Открийте предимствата на микроблейдинга и научете повече за тази процедура:

1. Пестите време за подготовка сутрин

Всяка заета и активна жена знае колко ограничено е времето й сутрин. Поддържането на красиви вежди понякога може да бъде много досаден процес, когато сме притиснати от времето или нямаме настроение. Тъй като микроблейдингът не изисква никакви усилия, с него няма да се налага да губите време, за да изглеждате представително. Веждите ви ще изглеждат добре по всяко време на деня и това ще ви кара да се чувствате уверени и привлекателни.

2. Изглеждате безупречно по време на тренировка

Микроблейдингът не се размазва по време на спорт и не се налага да се поглеждате постоянно в огледалото. Можете да се насладите на физическата активност, без да мислите как изглеждате. И това се отнася не само за заниманията ни във фитнес залата, но и за всички дейности като плуване, сауна, СПА процедури.

3. Давате втори живот на веждите си

Да речем, че сте ги изтънявали твърде много и твърде дълго и сте отчаяни, че те никога няма да бъдат, каквито са били. Чрез микроблейдинг можете да върнете естествената им форма и да им дадете втори живот.

4. Получавате веждите, за които винаги сте мечтали

Ако естествените ви вежди са твърде светли, редки или не харесвате формата им, с микроблейдинг можете да поправите всичко това. И промяната в излъчването ви може да бъде наистина голяма и то само в положителна светлина.

5. Микроблейдингът издържа най-малко 1 година

Микроблейдингът ви позволява да промените плътността или формата на веждите си за период от поне 1 година. Колко точно ще издържи зависи от това дали ви е мазна кожата, дали се излагате твърде често на слънце, дали сте спазвали препоръките на специалиста за грижи непосредствено след процедурата.

6. Безопасно е

При микроблейдинг се използват оцветители с минерален произход, които са тествани за безопасност. Ако процедурата се извършва от професионалист, няма риск за здравето ви. Освен това, мястото се третира с локално обезболяващо, което означава, че почти няма да усетите нищо.

7. Естествено изглеждащи резултати

С процедурата микроблейдинг можете да се сдобиете с естествено изглеждащи вежди. Вероятно дори за вас ще бъде невъзможно да видите разликата между нарисуваните косъмчета с микро-острие и естествените.

8. Незабавни резултати

Сигурни сме, че веднага след процедурата ще харесате веждите си. Освен леко зачервена кожа, няма да имате други странични ефекти. Ако спазвате стриктно препоръките за последваща грижа, ще постигнете много добри резултати.

Повече за микроблейдинг процедурите можете да разберете в центъра за релакс и красота AromaViva. В цената на процедурата е включен и ретушът, който е желателно да направите до 2,3 седмици. Мечтите ни дават крила, но сбъднатите мечти са тези, които променят живота ни. Сбъднете мечтата си, подарете си мечтаните вежди и се оглеждайте с възхищение в огледалото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама