Италиански топ коафьори представиха най-новите тенденции в прическите за сезон Пролет/Лято 2019

  • Италиански топ коафьори представиха най-новите тенденции в прическите за сезон Пролет/Лято 2019
    Дата: Снимки: Kemon
Дата: 16.04.2019 Снимки: Kemon
Iwoman.bg

Тази година професионалната марка продукти за коса Kemon Italia празнува 60 години от своето създаване. Кръглата годишнина бе отбелязана подобаващо с най-новия полудневен семинар на Kemon - KNOW #3 Look & Learn, който се проведе в столицата.

Kemon Italia е една от топ марките в Италия за професионални продукти за коса. Основана е в далечната 1959 г., като компанията оперира в Европа, Азия, Америка, Австралия. Криейтив директор на компанията е небезизвестният стилист Мауро Галцинято, който заедно със своя екип - Rock and Roll Hair - е награждаван многократно в Италия за най-иновативни и авангардни прически и е носител на можество международни отличия.

Събитието бе открито от Елка Венкова, управител на Cosmetic Line - официалният представител на Kemon за България, която разказа в детайли историята на марката през годините - от нейното създаване до сега.

Специални гости и водещи на семинара бяха коафьорите Диего Командули и Давиде Карлучи - също част от екипа на Rock and Roll Hair.

Диего Командули е "Майстор на изкуството" на Миланската академия за фризьори. Участвал е като стилист на водещи събития като Milano Fashion Week, MTV Music Awards, "Lina's Hair" и др. През 2018 г. получава награда "Най-авангарден стил" на On Hair by Cosmoprof.

Давиде Карлучи е доказал се експерт, обучител и иноватор в екипа на Rock and Roll Hair. Участва в създаването на едни от най-вдъхновяващите и модерни визии за Kemon и активно посещава ключови държави от мрежата на Kemon, където обучава професионалистите за най-новите техники при прическите.

Диего и Давиде представиха у нас най-новите тенденции в прическите, цветовете, както и най-подходящите продукти, с които да ги постигнем. Двамата демонстрираха стъпка по стъпка 6 модерни визии за новия сезон от колекцията Пролет/Лято 2019 на Kemon Italia и внесоха свеж полъх в света на фризьорството в България.

Един от основните фокуси по време на семинара бяха разнообразни модерни техники, с които фризьорите могат да оптимизират своята работа. Още от създаването си до днес една от основните цели на екипа на Kemon Italia e активно да подпомага и споделя ценно know how с всички коафьори. Защото е изключително важно бизнесът и професионалистите да бъдат винаги в крак с най-новите тенденции, за да развиват максимално своя бизнес. Диего Командули и Давиде Карлучи представиха на българската публика техники Dry Cut и процеса по създаване на небрежни прически, с които професионалистите могат лесно и бързо да поддържат перфектната прическа на клиентите си.

Специални гости на събитието бяха стилист Капанов и абитуриентите от Професионалната гимназия по фризьорство и козметика.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.