Избраха Мис България 2016


Избраха Мис България 2016
Снимка: Петър Петров

Красивата Габриела Кирова от Варна спечели конкурса Мис България 2016, организиран от "Интерсаунд".

На второ и трето място се наредиха съответно Рени Радев от Бургас и Стилияна Станчева от Стара Загора. Церемонията се проведе в "Рейнбоу Плаза".

Габи е на 23 години, бивша шампионка по художествена гимнастика, като в колекцията си от титли има сребърен и бронзов медал от европейско първенство. Сега тя достойно се пребори за златото в конкуренция на 17 момичета, избрани на регионални издания в цялата страна. Габриела ще представи България в международния конкурс Мис Планет 2017.

Второ място зае чаровната Бургазлийка Рени Радева. Рени Радева на 19 години е представителката на град Бургас. Макар в бъдеще да вижда себе си като блестящ юрист, от няколко години тя съдийства в родната футболна трета дивизия.

На трето място се класира Стилияна Станчева на 17 години от Стара Загора, която учи в търговска гимназия и същевременно е професионален модел.

Спектакълът беше решен в стил "Лебедово езеро", смели идеи вдъхновени от класиката на Чайковски, а така също и тематични тоалети в черно и бяло като вечната борба между мрака и светлината. Режисьорът на спектакълът Мартин Желев беше заложил на смели идеи вдъхновени от класиката на Чайковски и запомнящи се картини в грандиозния спектакъл. Ефектната хореография беше дело на Сабин Асенов.

В програмата участваха "Балет Арабеск" със своя спектакъл Лебедово езеро, младите звезди от риалити формати "Гласът на България": Тодор Гаджалов, Христо Младенов, Димитър Атанасов, Тихомир Митов и изненадата на вечерта – Ейнджи Касабие, която дебютира като певица! Водещи на церемонията бяха Марина Войкова – Мис България 2015 и Атанас Михайлов.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама