Красиви и естествени мигли? Ето как


Красиви и естествени мигли? Ето как
Снимка: iStock/Guliver

Всяка една жена мечтае за красиви и естествени мигли. Напоследък стана модерно поставянето косъм по косъм, но то не е особено полезно за миглите ви. Също така можете да поставяте фалшиви чрез лепило, но имат странични ефекти поради химикалите, които се съдържат в лепилото.

Трябва да се грижите редовно за миглите си, за да изглеждат добре. Не поставяйте продукти с изтекъл срок на годност върху миглите си, защото това може да доведе до раздразнение и изтъняването им. Подхранвайте миглите си с тези продукти:

1. Кокосово масло

Придава блясък на миглите и стимулира растежа им. Съдържа много полезни съставки, които ще подхранят миглите ви. Богато е на протеини и естествени мазнини, които са много полезни. Кокосовото масло притежава свойството да почиства, да елиминира нечистотиите и мъртвите клетки. Поставено върху миглите, то намалява слабостта им, прави ги по-плътни и по-здрави.

2. Зелен чай

Богат е на фалваноиди, спомага растежа и прави миглите по-красиви. Сварете зелен чай, изчакайте го да се охлади, напоете тампонче и го поставете върху очите си за около 10 минути. Миглите ви ще станат по-здрави и плътни. Той подхранва в дълбочина и дарява косъма с антиоксиданти.

3. Яйца

Спомагат растежа на миглите заради протеините, които съдържат. Уплътняват миглите и също ги правят по-здрави.

4. Зехтин

Най-бързият и евтин начин за растеж на миглите. Богат е на много полезни за миглите витамини.

5. Рициново масло

Извлича се от семената на рицина и помага за растежа на миглите. След определен период употреба ще се радвате на по-здрави, по-плътни и по-дълги мигли.

6. Сресвайте миглите си

Както косата, така и миглите трябва да бъдат сресвани, за да може естествените масла да се разнесат по дължината на косъма. Това също подпомага за растеж на косъма и предотвратява изсъхването.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама