Късче от Италия за ослепителна и здрава коса


Късче от Италия за ослепителна и здрава коса
Снимка: Kemon

Сан Джустино, област Умбрия. Годината е 1959, когато брандът Kemon е създаден от семейство Ночентини. За последния половин век компанията се превръща в символ и доразвива концепцията за италианската красота. Чрез обединяването на традициите на Ботуша с проучвания и нови методологии, креативният екип на Kemon създава изключително качествени професионални продукти с натурални съставки за всеки тип коса. А тайната – тези съставки се отглеждат на 200 дка собствени площи, които притежават сертификат за Био Земеделие и чиято продукция е 100% биологично чиста.

В България марката е представяна от Cosmetic Line вече 25 години. Продуктите могат да бъдат открити в редица салони в София, Пловдив, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора и други.

"Съвременната жена има потребност от най-качествените козметични продукти: това са бои за коса с отлично покритие, които същевременно хидратират и дават мекота и блясък на косъма; продукти, които се грижат косите да бъдат чисти, меки, подхранени и блестящи, но най-вече да бъдат здрави и силни и не на последно място такива, които имат за цел прическата да бъде трайна, брилянтна и чудесно оформена. Марката Kemon Italia предоставя решение за всеки, особено в днешното забързано ежедневие. С помощта на своя фризьор, всяка дама може да избере най-подходящата комбинация, за да бъде неотразима във всеки един момент", каза Елка Венкова, управител на Cosmetic Line, официалния представител на Kemon за България.

Продуктите на италианската марка съдържат натурални екстракти от лен, пчелен мед, кокосово масло, лопен, къри, лайка, йогурт и ревен. Разделени в 3 основни линии, Kemon предлага решения както за ежедневна грижа за косата, така и продукти единствено за професионална употреба: бои за коса, обезцветиители, продукти за перманентно и полу-перманентно къдрене и изправяне, богата гама стилизиращи продукти. Под слогана True..Visionary..Beauty компанията е trend setter в Италия именно благодарение на визионерското виждане на криейтив директора и стилист на годината 3 поредни години – Мауро Галцинято (Mauro Galzignato). Заедно със своя екип стилисти от Rock and Roll Hair, той обикаля целия свят, вдъхновява се от естествената женска красота и градските тенденции, за да им вдъхне нов живот всяка година с по 2 нови колекции – Пролет/Лято и Есен/Зима.

Красотата е понятие, което обединява много различни форми, за да създаде уникална и пъстра действителност. А Kemon e олицетворение именно на това – традиции на поколения италианци, които предлагат най-качественото от своята градина с природни продукти. А резултатът е подхранена, блестяща, красива и ослепителна коса за всяка жена.

Следете всички най-нови тенденции и новини за бранда в България на Facebook страницата на Cosmetic Line и в Instagram - Kemon Bulgaria.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички