Лак според формата на ноктите


Лак според формата на ноктите
Снимка: iStock/Guliver

Къси, дълги, тесни, широки... всяка от нас има различна форма на нокътя. И макар че не можем много да променим нокътната си плочка, може да подчертаем тяхната форма с правилния избор на цвят. Ето най-добрите нюанси лакове за нокти за всяка форма.

Ако имате къси, квадратни нокти

Прозрачните нюанси и блестящите металически цветове като златно розово омекотяват острите краища на ноктите ви, а в същото време ги удължават. И тъй като тази форма е по-широка (и изглежда по-къса), може би е добра идея да избягвате тъмните лакове, тъй като с тях могат да изглеждат малко груби.

Metallics for Fall 🍁🍂 #essielove

A post shared by Sheryl Luke (@walkinwonderland) on Oct 19, 2016 at 6:19am PDT

Ако имате къси, кръгли нокти

От друга страна, по-тъмните нюанси могат да изглеждат особено свежи върху меки, извити връхчета. Класическото червено и пастелните (като зеленикаво синьо) също са добър избор. Един съвет: Оставете по една много тънка линия от двете страни на нокътя, когато се лакирате, за да създадете илюзията за по-тънки нокти.

Just admiring my mani. 🖤 #OliveYourMani xxSGT @gibsontuttle

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on Jan 15, 2017 at 5:20pm PST

Ако имате дълги, тесни нокти

Дългите, тънки нокти изглеждат елегантно, но когато са лакирани в страстно червено или бордо те изглеждат особено бляскави. Розовото и телесните нюанси също са добър избор, докато те са с един или два нюанса по-светли, отколкото вашия цвят на кожата. Но стойте далеч от синьо и лилаво.

When you just can't decide... you should mos def do it all! 💅🏻💕 #oliveyourmani

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on Dec 21, 2016 at 1:22pm PST

Ако имате дълги, широки нокти

Тази форма е най-универсална и се съчетава добре с почти всеки цвят. Телесни, смели, прозрачни или матови - може да изберете всичко. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама