По-бели зъби и меки стъпала с бананова кора


По-бели зъби и меки стъпала с бананова кора
Снимка: iStock/Guliver

Да имаш чепка банани вкъщи е много важно. Тези плодове не само са много вкусни и полезни, но също така могат да ви помогнат да имате по-бели зъби и по-меки стъпала.

Оказва се, че вътрешността на кората е пълна с аминокиселини и много подхранващи витамини (като А, В, C и Е), които омекотяват сухата и загрубяла кожа.

Банановите кори също така имат високо съдържание на калий, магнезий и манган, които помагат за премахването на петната и избелват зъбите по естествен начин.

За по бели зъби:

Вземете един добре узрял банан и го обелете. Вземете кората и я нарежете на парчета. С вътрешната страна търкайте зъбите си, постойте 5 минути, след което изплакнете с вода. Хубаво е да правите тази процедура 2 пъти на ден - сутрин и вечер.

За по-меки стъпала

По същия начин вземете кората на банана и с вътрешната страна търкайте стъпалата си. Изплакнете добре и повтаряйте същата процедура поне няколко дена, докато кожата ви стане копринено гладка. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама