Подмладяване без пластични операции

  • Подмладяване без пластични операции
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 01.03.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Всяка жена иска да бъде млада максимално дълго. Но дали всяка го прави по правилния начин? Всъщност подмладяването не е свързано само със скъпи процедури, кремове и изглаждане на бръчките. Стилът също има голямо значение. Правилното съчетаване на дрехите, аксесоарите, прическата и грима върши чудеса. Само чрез визията си можете да се подмладите. Ето няколко идеи как да го направите:

1. Сменете парфюма

Любимият ви аромат трудно може да бъде заменен, но защо не изпробвате нещо ново, например цитрусов парфюм, който определено ще ви освежи.

2. Стойката

В никакъв случай не се прегърбвайте. Освен че може да доведе до проблеми с кръста и гърба, лошата стойка ви кара да изглеждате по-възрастни. Уверената походка може да ви подмлади, не го забравяйте.

3. Подчертавайте очите си със сиво или тъмно синьо

Забравете за черния молив, защото той състарява прекалено много. Опитайте сиво или тъмно синьо. Те правят погледа ви по-изразителен.

4. Сменете червилото

Ако сте свикнали да носите по-тъмни червила в червено или кафяво, имате нужда от промяна. Време е за нещо свежо като розово. То е много подходящо за жени, които искат да изглеждат с няколко години по-млади.

червило

5. Слагайте спирала

Доказано е, че тя отваря очите. Ако се налага, можете да използвате и извивачка за мигли.

6. Поддържайте ръцете и ноктите си

Грижете се за тях, защото те могат да издадат възрастта ви. Поддържаните ръце и маникюр са много важна част от визията на една дама.

8. Коректор

Тъмните кръгове под очите също трябва да прикривате, което можете да постигнете чрез правилния за вашата кожа коректор. Стига да успеете да уцелите точния цвят и да знаете как правилно да го нанесете.

9. Интересен акцент

Цветният акцент, който изразява личния ви стил, може да ви подмлади изключително много. Затова го включете във визията си.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.