Защо независимите жени са най-секси

  • Защо независимите жени са най-секси
    Дата: Снимки: Thinkstock/Guliver
Дата: 05.08.2015 Снимки: Thinkstock/Guliver
Iwoman.bg

Всяка жена иска да бъде секси в очите на околните и най-вече за мъжете. Различни дрехи, дръзки прически, искрящи гримове са само част от средствата, които се използват. Малко обаче се замислят, че нeзависимостта на една жена всъщност я прави най-секси. Ето и няколко причини защо.

Умее да се изразява. Изразяването е само един от начините една жена да изглежда секси. Независимите жени не се нуждаят от някой да говори вместо тях, те са уверени в собствените си умения.

Не се нуждае от фалшиви връзки. Независимите жени са наясно какви отношения искат да поддържат с хората, може да има малко приятели, но е сигурна, че са истински. Не обръща внимание на хората, които според нея са недостойни и се чувства комфортно в кожата си.

Знае, че си заслужава. Независимите жени не се нуждаят от някой, който да им напомня тяхната стойност. Те я знаят. Рядко може да се възползвате от тях, защото е наясно с възможностите си.

Не се влияе лесно от другите хора. Фокусират се върху себе си и не прави това, което всички правят само защото е модерно. Независимата жена е лидер, а не последовател.

Няма нужда някой да ѝ помага да получи това, което иска. Независимите жени не чат мъжете да им помогнат за спавяне в дадени ситуации. Разчита на собствените си възможности.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.