Асеновградчанка стана Мис България 2020 (СНИМКИ)


Асеновградчанка стана Мис България 2020 (СНИМКИ)
Снимка: Хайлайф

Венцислава Тафкова беше коронясана за "Мис България" 2020 на бляскава церемония на 6 ноември. Тя ще представи страната ни на престижния международен конкурс "Мис Планет".

21-годишната победителка спечели в конкуренцията на 15 момичета, избрани на регионални конкурси в цялата страна.

Венцислава е от Асеновград и учи туризъм в НБУ. Танцувала е професионално модерен балет и се занимава с мода повече от 10 години. Зад гърба си има няколко спечелени конкурса за красота и безброй прет-а-портета. Тя е рекламно лице и на редица модни брандове.

ВИЖТЕ ОЩЕ НЕЙНИ СНИМКИ ТУК

Вице "Мис България" стана 18-годишната Михаела Дамянова от Шумен. Красавицата е дългогодишна мажоретка. Обича танците и спорта.

Джулиана Бутакова от Пазарджик спечели титлата "Мис България Глоуб" 2020. 22-годишната победителка е завършила интериорен дизайн в норвежкия град Хьонефос и говори английски, норвежки и френски език. Студентка е втора година, специалност Медии и журналистика в УНСС. Нейната страст е футболът и може би затова е футболен съдия.

Втора подгласничка стана пловдивчанката  Симона Хорозова на 20 години. Екзотичната красавица от Пловдив учи бизнес администрация в Кьолн и владее английски и немски език. Обожава да спортува и го прави от малка.

За трета подгласничка бе избрана Цветелина Маркова от Варна. 19-годишната красавица впечатли журито с грация и харизма. От 6 години Цвети се занимава професионално с мода.

Красивите претендентки за титлата традиционно застават зад значима социална кауза, като тази година обявиха своята съпричастност към битката с коронавируса и превенцията му. Конкурсът се проведе при строги мерки за спазване на противоепидемичните правила, както и задължителната дистанция, ограничен брой публика с предпазни маски.

Иновативните решения на режисьора Мартин Желев и хореографията на Сабин Асенов приковаха вниманието на публиката.

Взривяващото начало – "COVID-19 тур на надеждата" - визуални картини, денс-хореография, тематичен стайлинг с маски пресъздадоха актуалната пандемична ситуация в света, но с надеждата, че скоро животът ще продължи с нова сила.

Във втория тур участничките се представиха по бански костюми, а финалното дефиле традиционно бе по бални рокли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама