Belodore - най-голямата верига нишови парфюмерии на Балканите вече е в София


Belodore - най-голямата верига нишови парфюмерии на Балканите вече е в София
Снимка: Belodore

Belodore, най-голямата верига за нишови парфюми на Балканите, открива своя дългоочакван магазин в Paradise Center. За първи път в България, Belodore ще има възможността да предостави на своите клиенти неповторими аромати, безкомпромисно качество и лично отношение.

Ароматите представени в Belodore са луксозни, провокативни, винаги елегантни и оставящи следа. Сред ексклузивно представените марки са Etat Libre d'Orange, Juliette has a Gun, Escentric Molecules, Bond No.9 , Floris, Costume National, Bellefontaine. В каталога ще намерим 30 внимателно подбрани марки уникални нишови парфюми, аромати за дома и първокласни продукти за грижа за лицето.

Различни, лични и иновативни – това са нишовите парфюми, които крият уникални ароматни комбинации от висококачествени съставки и могат да бъдат открити в Belodore. Често са вдъхновени от традицията, нишовите парфюми са подсилени с нови, модерни и дръзки аромати. Тази ексклузивност подчертава индивидуалността, разнообразието, чувствеността и изяществото на този, който носи това истинско произведение на изкуството.

Основана през 2017 г., днес марката символ на нишовите парфюми работи в 6 държави. Всяка от 10-те парфюмерии Belodore се отличава с елегантност и топлина. Ароматите в Belodore са създадени от дизайнери на парфюми, които вплитат личен опит, емоция и чувствителност в своите произведения.

Брандът Belodore се отличава с това, че всичко е подчинено на преживяването на клиента, още с влизането му в магазина. Намирането на парфюм, който отразява личността ни, изпраща съобщение за нас до другите, не винаги е лесно. Професионалистите на Belodore ще запознаят всеки клиент с нишовите парфюми и ще му помогнат да намери своята перла в океана от аромати. Намирането на подходящ аромат, който да остави впечатление, да събуди всички сетива и да ни пренесе в друг свят, е трудна задача, но Belodore ще бъде най-добрият гид в това приключение.

Сред марките, които ще открием в новия магазин на Belodore в Paradise Center, са Amouage, Bond No. 9, Casamorati, Escentric Molecules, Houbigant, Mancera, Montale, Nishane, Perris Monte Carlo, The Different Company, Tiziana Terenzi, Xerjoff и други от парфюмните марки или Dr. Barbara Sturm, Bellefontaine , Margy's или Elemis от линията първокласни марки за грижа за лицето.

“Зад вратата на някоя от парфюмериите на Belodore се крие нова ароматна история. История, която предизвиква емоции, която ще ви позволи да намерите уникалността, която сте търсили от дълго време.” - споделят от компанията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички