Бионсе похарчи луди пари за маникюр


Бионсе похарчи луди пари за маникюр

Неслучайно наричат Бионсе Кралица Би. Преди няколко седмици тя направи грандиозно шоу на "Супербоул", а сега се готви да тръгне на турне.

На снимките, на които Бионсе рекламира предстоящото си турне "Mrs. Carter Show", е облечена като викторианска кралица –в златен блестящ корсет, с корона на главата и отрупана с бижута. Визията й е допълнена със златни нокти.

И изглежда, тя не е пестила средства за пищните снимки, тъй като само ноктите й струват цели 860 долара или 86 долара на нокът.


Маникюрът на звездата е дело на дизайнерското студио "H & H Nails", зад което стоят две талантливи дами – бижутерката Хана Варнер и Холи Силиус.  Те създават уникални метални 2D и 3D нокти. Сред известните им почитателки са Риана, Бет Дито, Лиан Ла Хавас и Джейми Уинстоун, а вече и Бионсе.

Моделите им включват класически маникюр в златно и сребърно, както и по-смели 3D дизайни на мравки, диви бодли, черепи и паяжини.


Първият концерт от предстоящото турне на Бионсе ще бъде в сръбската столица Белград на 15 април.

След Белград, американската поп звезда ще пее в хърватската столица Загреб на 17 април. Европейската част от турнето на певицата включва осем концерта във Великобритания и Ирландия между 29 април и 7 май и ще приключи в Стокхолм, Швеция на 29 май. След това звездата ще си вземе едномесечна почивка преди да се завърне на сцената на Стейпълс Сентър в Лос Анджелис на 28 юни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама