Близначки и еротични модели напират за короната на Мис България 2013


Близначки и еротични модели напират за короната на Мис България 2013

Националните кастинги за конкурса Мис България 2013 приключиха този уикенд при огромен интерес в хотел „Принцес” в София.

Най-красивите столичанки трябваше да се изправят срещу конкуренцията на момичета от цялата страна като Мис Видин 2012 и Мис Бургас 2012, които се опитаха да хванат последния влак за конкурса.

За първи път в конкурса за красавиците нямаше възрастови, ръстови или други ограничения, което провокира дами с различна, дори нестандартна красота да се включат в надпреварата. Така най-красивото риалити „Мис България” за първи път ще покаже представителна извадка от всички, явили се на кастинга.

Една от дамите, които влечатли оценяващите беше 40-годишна столичанка, живяла дълги години в Германия. Тя очарова Витомир Саръиванов – делегиран продуцент на TV7, фотографа Велислава Каймаканова-Ножарова, психолога Ани Владимирова и откривателя на модни таланти Тихомир Белегански със смелостта си застане редом до 16-18-годишни мераклийки за короната.

Сред кандидатките беше и красавица с шоколадов цвят на кожата, която събра погледите на журито с екзотичен външен вид. За два дни пред погледите на екипа преминаха и две двойки еднояйчни близначки. В една от двойките първоначално се яви само едната сестра, която се оказа първа подгласничка на Best Erotic Model 2012. След като Вито и компания обаче разбраха, че има сестра-близначка веднага я помолиха да изивика и нея.

Скоро предстои да бъде обявен финалният избор на експертното жури. Най-интересните хубавици ще станат част от грандиозен и напълно различен риалити „Мис България 2013”, който ще се излъчи това лято по TV7.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама