Боб и рок при косите тази есен


Боб и рок при косите тази есен

Stephan представи колекция прически Rock & Bob 2015, с която демонстрира линията на подстригването и модерните цветове за есен-зима 2015/2016.

Колекцията интерпретира класическия боб в контрастна комбинация от изтънченост и рок излъчване.

Линията на подстригването позволява съвършено естествено падане на косата в съчетание с чувство за свръх лекота и виталност. Класическият боб, носим във всички дължини, подчертава профила и нежната извивка на шията и лицето.

При подстригванията

Къса визия

Класически боб със заоблена форма, деликатно покриващ ухото и следващ извивката на лицето. Подстригването изрязява индивидуалността и съвършената хармония между характер и облекло. Уравновесеността се комбинира контрастно с рокендрол излъчване.

Средна визия с деграде

В средната си вариация прическата е небрежна със секси разрошени вълни. Бретонът е къс, разпилян, падащ под нивото на очите. Гъвкавостта на тази прическа се подчертава най-вече от техниката. Тази хармония подчертава меките линии на прическата и следва линията на подстригването.

Дълга визия

Дългата визия е най-конвенционална, носи френския шик на Париж, спуска се на романтични вълни под рамото.

При цветовете

Бледите прозрачни нюанси отстъпват пред наситените цветове. Карамел, мока, кафе–това са цветовете, които са модерни този сезон. Добавете светлина и комбинирайте с нюанси (кичури) за релеф и визуална плътност на косата.

Студени ледени нюанси, придаващи изискан блясък, са особено актуални този сезон.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама